2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duranvarlık inş yarın açıklanır da sonuçlara baktıktan sonra buradan özür dileriz :))
-
Heycanlanmamak elde değil, bir "başarılı" yazısı ne sevinçlere sebep olacaktır , eminim. Inş o yazıyı görmek nasip olur telefon ekranlarımızda.
-
arkadaşlar geçen sene uzmanlık mülakatları açıklanırken halkbankın sitesine belli bir süre girilememiş. bu sefer de öyle olur diye siteyi de kontrol ediyorum belki bir ipucu yakalarız diye
-
@issiz-0 hocam 3 gündür benim telefonumda sekmede açık halkbankın sitesi yeniliyorum hep değişen bi şey yok:)
-
@mcancakar demek henüz bir gelişme yok
-
htta geçen senenin forumlarını okuduğumda bu durumdan işkillenip aramışlardı ve mesaiye kaldıklarını öğrenmişlerdi. ertesi gün de açıklanmış zaten
-
@dumi ne kadar saygısızsınız. Umarım sizin gibi kendini beğenenler değil de gerçekten hak edenler kazanır. İngilizceyi bir siz bilmiyorsunuz. Bu sınavda benim yaptığım kadar doğru sayısını yapamayan birçok uzman yardımcısı adayı vardır. Benim kpss puanlarım da oldukça yüksek. Mülakatlardan elenmekten bıktığım servis görevlisi alım sayısı daha yüksek olduğu için belki şansım daha yüksek olur diye servis görevliliğini tercih ettim. Eminim benim gibi düşünen birçok kişi de vardır.
-
Umarim mulakat olmasaydi yerlesebilecek durumda olan hicbir aday bosta kalmaz. Allah bu durumda olanlarin yerini korumasina bi sekilde yardimci olsun ins ;))
-
Şu saçma sapan sinir bozacak yorumlar yapanlara canınızı sıkmayın
Şimdi yarın açıklanacağına dair beklenti büyük . Akşama kadar bilgisayar başında geçecek olanlar -
@meltem_90 gönlümden geçen şeyi söyledin hocam inş dediğin gibi olur ve yerleşiriz çünkü yazdıgım il için ilk 3 teyim ben de
-
@issiz-0 valla bilemiyorum dedigim gibi soyleyip soylememekye kararsizdim ama arkadaslara bir nebze umut olmak istedim.sadece duyduğumu söyledim
-
@gizem_ ilk 3te sadece akademik bilgileriniz ile yer alıyorsunuz. bu alınmanız için tabiki yeterli değil. eğer öyle olsaydı mülakat yapılmaz salt sınav sonucumuza göre yerleşirdik. ama bunun yanında duruşunuz, hitabetiniz, konuşma tarzınız da önemli.
-
@issiz-0 tamam
-
@dlkn Kardeşim çok net tarih verdin. Geldi çattı perşembe. O kadar insan bi umut bekliyor zor zamanlardan geçenimiz çok. Bak açıklanmazsa vebaldir. Olumlu ya da olumsuz açıklanır inşaallah da yolumuza bakarız.
-
Gününüz aydın olsun arkadaşlar. İnşallah bugün açıklanır ve olumlu sonuç alırız
-
Sabah uyanir uyanmaz gozumu acip telefona diktim eger bugun aciklanmazsa moderatorle iletisime gecicem kessin fisini @dlkn
-
@meltem_90 En fazla hesabını kapatır ortadan kaybolur zaten Casper bi profil. Biz de belirsizliklerimizi yanımıza alır hayatımıza devam ederiz :))
-
@dimitris benim cok inanasim gelmedi ki daha cok merak ediyorum ama. Bence bugun aciklanacak bi sey varsa uzman yardimciligi ve istanbul servis olmali
-
@meltem_90 alırım bi özrünü
-
@dlkn ozur dilemek istiyorum