2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@eliff anladım teşekkürler cevapladıginiz icin
-
@blairwaldorf aynen ben de ilk önce servis yazdım son gün gittim değiştirdim uzmanlıkla.ne fark eder bizde de 3e 1 oran var, muhtemelen sonradan servis görevlisi teklif edilecekler hatta mülakatta bile sorulanlar var. Hayatta başına ne geleceğini bilemezsin, kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok hele bu işsizlikte.
-
@gecemavisi öncelikle +60000 aday arasından ilk 3 bine girerek servis görevlisi olmayı hak etmeniz gayet güzel sonrasında da kendi alanımda ilk 500e sizin temennilerinizle gelmediğim gibi sizin kötü düşüncelerinizle de bir yere varmam Ben size uzmanla gişecinin ortak yetkileri ve onayları var diyorum ancak siz havadan nem kapmaya bu süreçte müsaitsiniz muhabbeti daha fazla uzatmıyorum hak ettiğiniz yerde olmanız dileğiyle.
-
Yarın açıklanacak mı acaba?
-
@burc6 bence hayir
-
@burc6 açıklanacak gibi
-
@keynesinabv inşallah açıklanır
-
@keynesinabv sizin bi duyumunuz var mı hocam tahmin mi
-
Bana hala yarın uzmanlık müf ist servis açıklanır gibi geliyor ya başından beri hislerim bu yönde nedense. Artı istanbuldan sonra ankara servis olmuşsa o da eklenebilir. Bana haftalar önce verilen tarih de bu aralara denk geliyordu.
-
Yarın uzmanlıklar,diğer hafta servis ben olsam böyle aciklardim madem 2 Nisan iş başı en mantiklisi bu
-
Bir ucundan açıklamaya başlasınlar da parça parça da olur hepsi aynı anda da olur. Süreci görelim en azından belirsizlik azalsın
-
dlkn kayıplarda anlaşılan niye böyle oldu ki acaba
-
@grimmjow yok yok az evvel yazmis dostum
-
@duranvarlık çiftlikbanka dönmesinde inandık o kadar
-
@agamemnon valla cilginca yarini bekliyorum.mantigim inanma diyor ama kalbim simdiden inandi
-
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.. aslında yazıp yazmamakta cok tereddut ettim ama bende icinizden bir kardeşinizim. Sizleri cok iyi anliyorum. Normalde de saglam duyumlari olan biri de degilim bugün halkbankasinda servis görevlisi olan bir arkadasim bana sonuclari sordu. Aciklanmadigini soyledim. Sasirdi. bize pazartesi gunu yeni bankocularin baslayacagini söylemişlerdi o zaman perşembe ya da cuma aciklanir dedi. Ama kendide belirtti sen yine de umitlenme diye yani duyumlar iyidir,insani canli tutar ama sakin ola ne bana ne de diger duyumlara bel baglamayin lutfen. Dua edip bekleyelim. Bu sürecin gunluk yasantimizi etkilemesine izin vermeyelim.. illaki birgun aciklanacak. Sabirli olalim. Saygilar sevgiler hayirli aksamlar
-
@keypieses böyle duyumları okuyunca bir tek benim mi kalp atışlarım hızlanıyor:D Yarın için beklenti çok büyük arkadaşınızın dediği gibi olur inşallah
-
@keypieses hocam arkadaşınıza öyle denmişse acaba servis için eğitim olmadan direkt şubede mi başlatılacak? öyle söylentiler de dönüyordu çünkü...öbür türlü yarın açıklansa dahi eğitimler sebebiyle başlangıç yine 10 günü bulur çünkü.
-
@marjinalfaydali egitimle başlarsınız muhtemelen dedi
-
@keypieses biraz çelişkili olmuş sanki. hem eğitim olacak, hem şubede olmamız gerekiyor. karışık