2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Şu sonuçlar açıklansın hayırlısıyla da burdan edindiğim güzel arkadaşlarla da inşallah kazanırız yolumuza bakarız. Çünkü durum gittikçe kötüleşiyor eğitimde herkes birbirine küs olacak oryantasyon boşa gidecek
-
@reagan ya hocam saçmalamayın ya yemin ederim öyle bir düşünce aklımın ucundan bile geçmedi uzun uzun yazmamak için servisçiler diye yazdım uzman yardımcıları için de uzmanlıklar diye yazdım bence biraz fazla alınganlık yapıyorsunuz kimsenin kimseyi küçümsemek haddi değildir
-
@essra23 kazanayım da varsın servisçi olayım , kimin ne dediği umrumda değil, önemli olan bu mesleğin insanın kendi gözündeki degeri.
-
@essra23 üç dört yerde gördüm çok gözüme batmaya başlamıştı..ve bu kadar emek verip böyle küçümseniyor gibi ifade edilmesi beni sinir etti..samimi itirafınıza inanıyorum..kırdıysam kusura bakmayın..böyle düşünen arkadaşlara ithaf ediyoruz yazdıklarımızı.
-
Arkadaşlar burada bir art niyet sezmedim. Sitemlerinizde gerçekten küçümseyen kişiler için haklısınız.
Ama bankada staj yaptığım için biliyorum, müşterilerden tutun çalışan uzman, müdür VS de belli durumlarda gisedekiler, servisçiler VS tabirleri ı kullanliyor. Örneğin gisedekilere bir sor, günlük posta çantası gelmiş mi veya Servisçiler biliyordur VS gibi cümleler. Normal cümleler bunlar iş sürecinde anlaşılıyor. Tabi bazıları küçümsuyor. Biraz niyet önemli. Bankada kesinlikle bu tarz küçümseyici şeyler olacak. Müşterilerden de çalışan nispeten üst konumda olanlardan da sorunlu kişiler olabilecek. Hazırlıklı olmak da fayda var.
-
Özel bankada staj yaptım, bireyselde tuhaf tipler vardı açıkçası. Kobide ayrıca bir tane fenası vardı. Bankanın stajyeri olmama rağmen sürekli o kişinin ayak işini yaptığımı biliyorum. Burası kamu bankası olduğu için fark eder mi onu bilemem tabi. Niyet önemli. Yine de hazırlıklı olmakta fayda var.
-
@reagan arkadaşım gereksiz yere kompleks yapmışsın gerek yok bu kadar alınganlığa. Burada edebiyat parçalamıyoruz ve günlük konuşma dilinde yazıyoruz bir nevi (normalden biraz daha dikkat etsek de.) Servis görevlisine servisçi dese nolur demese nolur nedir bu alınganlık? Müfettiş yardımcılarına da teftiş diyoruz onlar da mı alınsın hayır bana müfettiş yardımcısı deyin mi desin.
-
Ben de servis gorevlisi sinavina girdim ben de servisci diyorum bunda alinacak ne var uzun yazmaktansa daha kolay geliyor
-
@fagam91 servisçi farklı anlamlar çağrıştırıyor..siz bankada mesela kurumsal ticari ya da bireysel Pazarlama uzmanı olsanız size pazarlamacı diye hitap edilse kendinizi nasıl hissederdiniz? Kötü hissederdiniz çünkü farklı anlamlar çağrıştırıyor.. Ne Demek istediğimi anladınız ama uzatıyorsunuz bende bu sebeple uzatıyorum.
-
@reagan banka içinde sorun olmaz bu ama mesela farklı bir ortamda ben pazarlamacıyım der miydiniz,
-
@reagan “pazarlamacı” diyeni hiç duymadım banka çalışanlarına ama genelde “servis görevlisi “ çalışanlarına “servisçi” deniliyor haberiniz olsun. Eğer olur da kazanırsanız zahmet çekmeyin kompleks yapmayın kendinize diye söylüyorum.
-
@fagam91 ne denildiğini boşverin söylediğim doğru mu değil mi? Haklısınız demek zor geldi tabi.. Bankada böyle deniyormuş hazırlıklı olacakmışım.. Peki uzmanım
-
Atanalım da, ne denildiği önemli değil. Kişi unvanıyla değil emeğiyle vardır, var olacaktır.
-
@reagan uzman yardımcısı diyeceksin küçümseme bizi :))
-
Arkadaşlar gereksiz konulara takılmayın uzman servicilerden Fazla maaş alır bide bankoya nadir oturtulur ama 2 ünvanda ne sonra hepiniz eşit olursunuz Yarın hayırlı sonuclarnir inşallah hepiniz icin inşallah hak eden ben hakkaten ihtiyacı olanlar gelir 2 gün sonra kaçanlar değil
-
Arkadaşlar kusura bakmayın uzattığım için özür dilerim. İsteyen istediğini desin dediğiniz gibi.. Umarım uzmanlıktan elenip servis görevlisine çağırılmayı bekleyip servisçi olur musunuz diye teklif yapmazlar size.. Hem ben anlamadım siz servis görevlisi sayfasında millete niye laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz.. Biz aramızda hallettik karşılıklı yanlış anlamalar ifade edildi bitti gitti boş yere uzatıyorsunuz.. Ki o Esra hanfendi sizin gibi ifade etmedi olayı.. Yanlış anlaşılmaya müsait bir hitap olacağı için açıklama yaptı ben bunu kastetmedim diye.. Sizin gibi yaaas niye böyle anlıyorsun komplex yapma hazırlıklı ol demedi.. Neyse herkes kendine yakışanı yapar..
-
@dlkn kardeşim Yarın açıklanıyor mu şimdi kesin olarak.. Herkes seni konuşuyor haberin olsun:)
-
Forumdaki son diyalogları okuyunca aklıma gişe memuru filmi geldi. Filmdeki adam gişe memuru ve babası da onu mesleğinden dolayı aşağılıyor sürekli. Filmdeki diyalog aşağı yukarı şu şekildeydi.
Baba: "Ulan ... bir mesleğin var ona da geç kalıyorsun.
Giseci: 50 ver 46 vereyim bilet keseyim. 30ver 26 vereyim bilet keseyim. Ben buyum baba Gişe Memuruyum !"Güzel filmdir izleyin.
-
@reagan fazla uzatmaya gerek yok takdiri forum sakinlerine bırakıyorum. Kimin kimi hangi niyetle ne söylediğini herkes kendine göre çıkarım yapmıştır zaten. Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım yine böyle bir şey olsa aynı tepkiyi veririm ama olur da sözlerim sizi incittiyse affola. Herkes için hayırlısı olsun. Tüm hakedenler hak ettiklerini alırlar inşallah .
-
@dlkn yarin serviscilerin de sonuclarinin aciklancagina emin misiniz?