2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@buhara servis görevlisi pozizsoyununa tecil işlemleri banka tarafından yapılmıyor diye biliyorum emin misniz ?
-
@buhara malesef etmiyor.
-
@byteks1 bende öncekinde iyi puan almıştım çalışıp ; iyi bir üniversitede yüksek lisans yapmak istiyorum o yüzdem biraz daha yukarı çekmem lazım. Ama tabi bir sınav sonucu diğer sınavları da etkiliyor ales; kpss yi 1 aydır hatta daha fazladır çalışamıyorım :(( hayırlısı olsun. İnşallah açıklanır da geç olmadan başvuruz.
-
Gecen sefer sayfanin sonuna /sonuc yazilinca bi seyler cikmis ya ama onun onlemini almislardir kesin
-
@nikola-tersla uzmn yard arkdşı 3 yıl ettiler. Bu şekilde ayrım yaptıklarını bilmiyordum
-
Arkadaşlar yapmayın banka nasıl tecil yapsın? Arkadaş yüksek lisansa başvurup 3 yıl tecil almıştır, başka bir yolu yok bu işin.
-
@mrmojorisin müfettiş ve uzmanlara ünvanalrını alana kadar tecil yapılıyor. Bu bankalar devlet bankası arkadaşlar özel değil karıştırmayalım.
-
Kaynak var mı elinizde? Forumlarda dolaşan söylenti olarak değil ama bankaların insan kaynaklarından ya da askerlik şubelerinden.
-
arkadaşlar ben uzman yardımcısıyım Halkbank'ta. Uzman yard ve müfettiş yardımcılarına 3 yıl tecil ediyor sadece.
-
1 sene yan yana oturduğum sıra arkadaşım yazın yapılan ziraat uzmanlık sınavını kazandı 4 yıl tecil ettiler.
-
@mülkiyeli34 keşke bu hafta uzmanlıklar gelse hocam
-
Ben uzman yardımcılığı için bekliyorum.Bizim için en popüler tarih yarın.Eğer yarın açıklanırsa servis görevlileri en geç haftaya açıklanır gibime geliyor.
-
Facebook grubunda birisi ''Ik ya sordum nisanın ilk haftası dedi'' yazmış.
-
@buhara maalesef yapıyorlar.
-
@dimitris servis gorevlilerinin tamami icin mi?
-
@mervey0 Sadece bu kadarını yazmış bilemiyorum.
-
ik ne zamana kadar tarih vermiş ki şimdi o kişiye nisanın ilk haftası demiş .
-
@tokyo nisanın ilk haftası ne? Sonuçların açıklanacağı tarih mi ? Eğitimin başladığı ya da bittiği tarih mi?
-
@fagam91 açıklanma tarihidir heralde
-
@tokyo mülakatları öne çekmeleri niyeydi o zaman saçma olur nisanda açıklanması