2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sitede skinti mi var
-
@duranvarlık bnde de açılmıyor
-
Şu siteden mi bakıyorsunuz
-
@luthor yok ben halkbankın duyurular kısmını yeniledim ama durdu sayfa gitti bir belki internetimde sıkıntı olabilir bilemedim yani.
-
@secret Peki buradan mı öğreneceğiz sonucu bilginiz var mı?
-
@luthor ben halkbankın duyurular kısmından öğreneceğiz diye biliyorum . Mesaj da gelebilir mülakat bilgileri için geldiği gibi aynı zamanda .
-
üzgünüm ama bende açılıyor
-
Hayır o değil de ben alese başvuru yapamıyorum. Eğer kazanırsam gideceğim ilde sınava girerim diye .
-
@secret yok dostum bu site.bildirimler kismi saga kaydirinca acilmiyor mesaj kutusuda acilmiyor
-
Ben 15 inde açıklanacağına inanmıştim. Yinede bir umut perşembe günü bekliycem
-
@duranvarlık bnim halkbank sitesi hala düzelmedi oraya odaklandım tüm hissiyatımla seni yanlış anladım kusura bakma
-
@duranvarlık o sorun bi bende var zannediyordum ne bildiriler ne mesajlar görüntülenmiyor
-
@secret estagfirullah dostum normal
-
@iktisatcikiz herkes beklicek persembeyi emin ol @dlkn bombayi patlatti yok oldu ay sonuna odaklanmisken simdi persembeyi beklicez aciklanmazsa hergun izdirap
-
Foruma bişeymi oldu
-
@duranvarlık valla kendinizi yıpratıyorsunuz tavsiye vermekten dilim çürüdü 🤭 bari jet sosyete izleyin olmadı bütün gün uyuyun ️ Ne biliyim bnde siteye bakıyorum birisi bişey deyince direk aklımda banka var ama kaptırmadım kendimi bu kadar .
-
@duranvarlık burdayım
-
@dlkn hala iddialı mısınız yarın açıklanacağı konusunda ?
-
@secret bende başvurmadım ales e. 28 martta geç başvuru günü var 150 tl oluyor ücreti. Eğer halkbank olursa ona başvurup yüksek lisans la askerliği tecil etmeye çalışırım. Halkbank olmazsa temmuz da kpss den 2 gün sonra direk askere.
-
@byteks1 halkbnk kendisi tecil ediyor