2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
KPSS için zaman daraliyor malum konuşacak pek bir şey de kalmadı Halkbank konusunda yüzdük yüzdükten kuyruğuna geldik. Ben KPSS ile ilgili bir şey soracağım. Sadece gkgy ve iktisat testlerine hazırlanıyorum. İktisat mezunuyum. Nokta atış yapmak hedefim eğer Halkbank olmazsa. Bu 3 test ile girebilecegim kurum sayısı ne kadardır ? Muhasebe hukuk ve maliyeye hayatta hazırlanmak istemiyorum. O kadar çalışma temposunu kaldırmam imkansız.
-
@ceska sadece gkgy ve iktisatla a grubu düşünüyosan işin çok zor sadece iktisat isteyen kurum bir elin parmaklarını geçmez yanında en azından muhasebe yapsan sgk ekonomi ile alakalı kurumlara girebilirsin sağlam iktisat ve muhasebe yapmam lazım yanındada azar azar maliye hukuk ypman lazım a grubu istiyorsan
-
@ceska p13 p14 p15 puan türleri seni ilgilendiriyor. o kadar zayıf sayılmaz hazine, kalkınma bak. ekonomi bak. uzmanlıklara girebilirsin ama böyle bir yol çiziyosan kendine kesinlikle yds 80+ puan alman lazım
-
@ceska bunun yeri burası değil bir başlığı vardı gerçi ama yazıyorum cevap olsun, iktisat puanı p14 ile belki hazine müsteşarlık alımlarında işine yarar ama ingilizce mutlaka c seviyesinde olacaksın. Ayrıca YDS var diye 84lere düşmüştü hazine ama çok değil. Alım sayısı da çok değildi zaten. Müfettişliklerin bazıları da p14 ama sıralama yüksek. Büyük risk alırsın, kimse 4 derse hakim değil. Senin iktisat iyisi iktisat cepte olur ve çıkmış soru ile çalışırsın, diğerlerine vakit vermen gerekir.
-
@ceska yds varsa 6 7 i bulur yds yoksa 1 2 tane.
-
@falanfilan Büyük bir veri tabanı var forumda. Haklısın fakat bulamadığım için buraya yazayim dedim. Cevaplariniz kafamdaki soru işaretlerini büyük ölçüde giderdi teşekkürler.
-
@ceska sen buraki muhabbet değişsin diye yazmışsin zaten bunu anladığım için cevap yazdım biri çıkıp buraya niye yazıyorsunuz ya bunları derse biz de biliyoruz demek için belirtmek gerekti
-
Bu arada eğitim meselesi konuşulmuş. Ben Halkbank genel müdürlüğünde bir çalışanla konuştum Ataşehir'de. Eğitim Antalya'da olacak dedi.
-
Gm arayan var mi
-
@ceska
P3 le alım yapanlarda var ayrıca.(gk-gy)
-Kamu gözetimi muhasebe ve denetim standartları kurumu uzman yard
-Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Uzman Yard
-Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman yard
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yard -
@luthor btk p48 le aldı ben girdim sınavına P3 ten değil
-
@iktisatcikiz P3 ve p48 den aldı
-
@luthor hocam bu kurumların kendi sınavı yok mu içinde iktisat dışında sorumlu olunan dersler oluyor, yine sıkıntı
-
@falanfilan Var hocam başvuru için p3 yeterli ama kurum sınavı için muhasebe,hukuk,maliye bilmek lazım.
-
@ceska arkadaşlar eğitim antalyada olucak bu bilgi genel müdürlükte çok net bir şekilde konuşuluyor. istanbul diyenler tahmin ediyorlardır muhtemelen.
-
Uzman yardimcilarinin egitiminin 2 hafta, servis gorevlilerinin egitiminin 1 hafta oldugunu ve 2 nisanda ise baslanacagini dusunursek ne zaman aciklanabilir
-
@gizem_ tahmin yapacak olursak bu hafta aciklanmayabilir. Önünüzdeki hafta hatta öbür haftaya da kalabilir. Önceden tecrübesi olan, persembe aciklanip pazartesi egitimlerin basladigini soyleyenler var. Malum 2 nisana daha var. Tabi gönül ister bu hafta açıklansın.
-
@fagam91 Hocam guvenlikle konuştum hatta biz de gelecegiz eğitim Antalya'da olacak dedi. Kesin yani net bilgi dediğiniz gibi.
-
@prsnll-adayı-52 ben açıkçası bu hafta uzmanların gelecek hafta da servis görevlilerinin açıklanacağını tahmin ediyorum ama duyum değil bir kez daha belirteyim .
-
Ortalığı karıştırmak istemem ama dlkn kullanıcı adlı arkadaşın daha ilk mesajını okuduğumdan beri bizi trollediğini düşünüyorum konuşması bir halk bankası çalışanı için çok laubali ve kesin konuşuyor.Şimdi bu arkadaş mülakat sonuçlarının açıklanma tarihini bilecek kadar yüksek ünvana sahip olsa burada işi olmazdı eğer ünvanı çok yüksek olmasa şu an yaklaşık 3bin kişi mülakat sonuçlarını bekliyor herkesin az buçuk halk bankasında çalışan yakını oluyor direkt bağlantılı olmasa bile dolaylı yoldan tanıdıklarınız olabiliyor yani diyeceğim o ki ünvanı yüksek olmayan biri tarihi biliyorsa 15 mart tarihi çoktan herkesin ağzında olurdu.Umarım dediklerimde yanılıyorumdur da sana bir özür borcum olur dlkn