2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bisisorucam arkadaş faydali seyler yazmış sizin icin okumanızda fayda var . Şubeniz belli olur arkadaşlar kı eğitime başlarken yaka kartiniz olur subenzde yazdığı . Terse ediyorum Persembe
-
@bisisorucam profile banka Amblemi he haha Sen yenisin belli persembe sendendir bi özür alırım
-
@dlkn maasssss??? yok mu adamakilli maaso yazacak bir babayigit
-
@mağdurum ortalama 2600 2700. Diyorlar
-
Güvenlik soruşturması önce yapılıyor sonra mı acaba?
-
@krtalprn azmis yahu...vay be sgk olsa da kurtulsam
-
@dlkn hocam siz servis görevlisi misiniz
-
@sera once de sonra da
-
@meltem_90, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@sera once de sonra da
Sonra cok bakiliyor mu bilmiyorum ama onceden bakildigindan kesin eminim
-
@bisisorucam ama siz herkesin dogruladigi seyleri yalanliyorsunuz simdi.facebookta bircok bankada calisan arkadas gruplara yazip bilgi verdi subelerin sonuclarla birlikte aciklanacagi ,ilk 5gunluk egitim antalyada olup asil uzun egitimlerin istanbulda olacagini soylediler.yani kime inanalim biz simdi siz herkesi curuttunuz suan
-
@mağdurum keşke hocam
-
Daha önce bu aşamalardan geçmiş banka personeli birinin burada bizim heyecanımızı gözlemleyip bir şeyler paylaşması gayet mümkün. Perşembe net tarih vermesi dışında çok da imkansız şeyler söylememiş kendisi. Zaten bankada çalışan arkadaşlarımızın duyduğu da nisanda iş başı olacağı yönünde. Maaşlar önden yatıyormuş, nisana yetişirsek çift maaş olacak.
-
taa 2014teki eğitim Antalyada olmuş, tutturdunuz Antalya Antalya diye.. Geçen seneki eğitim kozyatağı hiltonda oldu. Şubeler de eğitimin son günü belli oldu, mülakat açıklanır açıklnmaz değil .
-
Bu duyumlar başta tatlı geliyordu ama ortaya atılan tarihler tutmadıkça can sıkmaya başladı. Biri şu gün açıklanacak diyor bütün gün ister istemez bilgisayar başında bekliyoruz ve sinir bozucu olmaya başladı lütfen insanlarla dalga geçmeyin artık.
-
@issiziktisatci millet tatil peşinde ondan antalya hoşlarına gidiyo
-
@issiziktisatci geçen sene sadece uzmanlık ilana çıktı. Mülakattan elenenleri servise çağırdılar. Onun için şuan şubelerin sonuçlarla beraber açıklanması mantıklı geliyor.
-
@83istanbul Ben bilmiyorum hocam , Ankara'da ikamet eden ve İstanbul yazan arkadaşa neye göre şube belirnelecek mesela bir ucu Beylikdüzü bir ucu Tuzla tarafı İstanbul'un.. Belirsizlik de zor , olmasa olmadı diyip yoluna bakacak çok insan var KPSS ye 4,5ay kaldı zaman giderek daralıyor , bu kafayla odaklanma sorunu yaşayan çok insan var ,umarım bir an önce açıklanır
-
@issiziktisatci aynen öyle KPSS için zaman daralıyor.Artık zamanı geldi.
-
@issiziktisatci bence şu aşamada her ne kadar zor da olsa bu mülakat sonucunu unutup başka şeylere odaklanmak lazım yani kpss çalışan dersine baksın işi stajı olan onlarla ilgilensin hem şu stresli süreçten bi nebze uzaklaşmış olunur hem de sonuç olumsuz dahi olsa hayatın kaldığı yerden devam etme adaptasyonu kısa sürede atlatılmış olur Allah inşallah gerçekten ihtiyacı olanlara ve hakkıyla bu işi yapabileceklere nasip etsin
-
Egitim Antalya yada Istanbulda farkediyormu gerçekten? Hayır yani eğitime Suriyeye götürseler gidebilecek binlerce insan var şu işsizlikte. Yok sebeplerden tartismayin arkadaşlar. Bekleyip göreceğiz, umarım olumlu
sonuçlanır hepimiz için gerisi teferruat