2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@luthor kamudaki sistem gibi hocam,eğitim sırasında maaşları yatırıyorlarmış
-
Yani ay tamamlanmadan mi maas alinacak devletteki gibi,calis sonra ucretini al degil once ucretini al sonra calis:)
-
Halkbankta önce ücretini alırsın sonra çalışırsın. Eğitime başlarken sözleşmeye imza attığın anda maaşını almaya başlarsın. Kesin bilgi
-
@crnm evrak işini halledeceğiz dostum bunu dert etme az kaldı
-
@yasaklı hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
-
@secret bu cok iyiyydii
-
@fablo, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@secret bu cok iyiyydii
Ama öyle artık herkesin cinleri tepesine gelmiş
-
Evet arkadaşlar online varsa soruları alayım merak ettiğiniz
-
@dlkn Nisan ayina yetişir isek çift mı alicaz hocam
-
@dlkn hic inandirici gelmediniz.nedense bilmiyorum. sgkda da birisi cikti cuma 17.00 da açıklanacak dedi patladi
insallah oyle olmaz diyelim. -
@dlkn diğer unvanlarda bir gelişme var mı?
-
@dlkn 1) Açıklanacağını söylediğiniz tarih duyum mu ? Bilgi mi ?
2) Beklenilen kadro sayısının altına inildi mi ? Çıkıldı mı ? Bilginiz var mı ? -
@friedman98 eğer ayin 1 ni geçmezse işe başlamanız alırsınız
-
@mağdurum canın sagolsun bizde geçtik bu yollardan sırf size moral olsun diye bin haberi vereyim diye üyen oldum
-
@dlkn insallah dogrudur baya kandiran oldugu icin biz de sasirdik yani...yalansa da canin sagolsun
-
@gariban-guy bilmiyorum kardesim
-
@hdbekosa 1) saglam kaynaktan bizzat fuydugum bilgi 2) cok ihtiyaç var herkes sizi bekliyor sayı azalmaz
-
@dlkn e geçerse örneğin nisan 8’de işbaşı yapılırsa maaş almadan 3 hafta mı çalışılacak hocam?
-
Kazandık mı kazanamadık mı bir öğrenebilseydik. Bu evrak mevzusu ne peki ?
-
@blairwaldorf eğerek geçerse size ikramiye adı altında para yatırırlar bize öyle yapıldı birde su var bankayla sözleşme imzaladığınız anda personelsiniz .biz ayin 30 da başladık ikramiye diye para yatmıştı