2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@reisbey evrak ?
-
@dlkn hocam peki kazanırsak eğitimler açıklandktan kaç gün sonra başlar ve nerde yapılacak bu konuda bilginiz var mı acaba
-
@dlkn yukarıda gördüm. Kazandıktan sonra belge isteniyormuş sanırım. Bir gün süre kalıyor filan diye. Onu sordum hocam.
-
@hilalp hemen çağırılasınız ama parça parca olabilir 200 erli 5 gurup gibi . Bi otel oluyor genelde Antalya'da uçak biletleriniz atmayın başlayıncaya öderler . 1 hafta tatil gibi orantasyon olacak mesai gibi sabah başlar akşama kadar eğitim banka tanıtma falan resmî kıyafet olur ama cok geleneksiniz birde genelde ayni bölgeleri bir çağırıyorlar misal Çankırı Karabük Çorum gibi
-
@reisbey siZ mulakata girerken vermediniz mi evrak
-
@dlkn teşekkürler hocam anlattıkça bana bi heyecan bastı inşallah en kısa zamanda Halkbank ailesine katılırız bizlerde
-
@dlkn Kazanan adaylardan istenen evraklardan bahsediyor arkadaş. Heyet raporuvar sanırım bir de bazı bankalar risk raporu istiyormuş sanırım ?
-
@hdbekosa aynen onlardan bahsettim
-
@reisbey yanı vermediniz mi
-
@dlkn Görevli arkadaş grup mulakatı öncesi sadece baktı ama almadı . Kazanırsanız orijinallerini isteyeceğiz dedi.
-
@hdbekosa yok arkadaşlar ne risk raporu sağlık raporu eyvallah basar parayı alırsınız foto isterler askerlik belgesi mezuniyet belgesi yada diploma onaylı falan kasmayın evrak kürek islerini siz artık personelsiniz bitti . Diploma getirmeyenlere oldu heyacandan sonran tamamlanır imzayı attinizmibsozlesmeye bitti artık ailedenainiz
-
Hakkınızda hayırlısı olsun fırsat buldukca yardımcı olurum . Cok elzem duru olan varaa mesaj atsın dönmeyen yol göstermeyen çalışırım . Size moral olsun diye üye oldum inşallah olmustur ama persembe kazana herkesten bi mesaj bekliyorum hangi şube size tebrik maili atarım bankadan
-
@dlkn maas ne kadar istanbul haric?bilginiz var mi net olarak
-
@dlkn tüm unvanlar birlikte mi aciklanacak ?
-
@dlkn o perşembe günü sonuçlar açıklanmazsa yine bir sürü mesaj alacaksın ama biliyorsun dimi farklı içerikli
-
@dlkn verdiğin bilgiler için teşekkürler bu arada:)
-
@dlkn tesekkurler paylasim icin. Egitimler ne kadar suruyor peki.
-
Sırf burada her yazılana inanmayın diye giriş yapayım dedim. Belli ki heyecan var ki gayet normal.
Birinci eğitimler Antalya'da değil İstanbul'da yapılıyor. Antalya bayağı eskidendi.
İkincisi açıklanacağı gün belli değil, yarın da olabilir ondan sonra da olabilir. Tek belli gibi görünün şey Nisan ayında işbaşı yapılacağı. Belki İstanbul'un sonuçları daha erken açıklanabilir.
Üçüncüsü sizden isteyecekleri belgeleri temin etmeniz yarım gününüzü falan alır. Belki sağlık raporu biraz vaktinizi alır onu da halledersiniz herkesin hallettiği gibi.
Dördüncüsü mülakat açıklandığı zaman değil eğitimin son gününde çalışma yeriniz belli oluyor. Yani burada kazanınca mesaj atın şubeden tebrik maili yollayayım diyen arkadaş perşembe günü açıklanırsa kime ne diye hangi şubeye mesaj atacak merak ediyorum.
Beşincisi profiline banka amblemi koyup da vay efendim ben bankadayım diyip eğitim yerini eğitim sürecini yanlış olarak aktaranlara da pek itibar etmemenizi öneririm. Yeni bankacı adayları olarak hata yapmaya çok müsait olacaksınız, size uzatılan her yardıma iyi niyet göstergesi olarak bakmayın. Ne demek istediğimi zamanla anlayacaksınız.
Altıncısı istanbul dışı maaş 2150 lira civarında olacak. 2 ayda bir 2150 3.ay yaklaşık 4300 alırsınız. Nisan ayında başlayacağınız için çift maaş alacaksınız. Tek maaş az gelebilir ancak yıllık ortalamaya baktığınız zaman bankanın yorucu işine rağmen parası iyidir. Pazarlamaya falan geçebilirseniz daha da iyidir.
Yedincisi müfettişlik/iç kontrolörlük/ uzmanlık sonuçları daha önce açıklanabilir eğitimleri sizden önce yapılabilir.
Sekizincisi eğitimler bir hafta sürer ve açıkçası çok da işinize yarayacak şeyler öğretilmez. Bunları zamanla şubede işlem yaptıkça öğreneceksiniz. Cuma eğitim biter pazartesi günü işe başlamanız beklenir ve banka bu işe başlama sürecinde gittiğiniz şehirde 15 günlük otel masraflarınızı belli bir tutara kadar karşılar.
-
@bisisorucam her yazilana yuzdeyuz inanmiyoruz zaten efendim. Ancak soz kisiden cikti mi artik o kamuoyunundur. Vebali kisinin boynuna.
-
@cigdem Umarım bu sözü sadece burası için düşünüyorsunuzdur. Zira banka için herkesin ağzından bir söz çıkar ve o sözün vebali genelde söyleyenden değil inanandan çıkar