2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar bankada maaşlar kamu gibi peşin mi veriliyor yoksa özeldeki gibi çalıştıktan sonra mı?
-
@luthor önce para sonra iş demişti daha önceki başlıkta arkadaşın biri.
-
@crnm evrak olarak benim tahminim ımmm şey olabilir annenin evlenmeden önceki kafa kağıdının fotokopisini(aslı ibraz ezilmek şartıyla) isteyebilirler kızlık soy adının ispatı için..birde kolombiyaya hiç seyahat etmediğine dair yazılı beyanının olabilir bildiklerim bunlar benim...
-
@crnm
-Adli sicil kaydı
-Sağlık raporu
-Erkeklerde askerlik durum belgesi
-Diploma veya mezuniyet belgesi tarzı tarzı evraklardır.En temel bunlar istenir bunlara ek olarak başka bir şey istenirse bilemem. -
@yasaklı birlikte koşturup buluruz bunları o zaman ama kolombiyayı görmüş olmam üzdü şu an beni
-
@luthor teşekkür ederim
-
@crnm mülakat sonuçları açıklanmadan kılımı kıpırdatamam. ama açıklandıktan sonraki bir günlük süre çok sıkıntı bakalım deneyeceğiz şansımızı bu sene de
-
Arkadaşlar absürd bir soru olacak ama kafama takıldı. Eğitimde yani oteldeyken kılık kıyafet nasıl oluyor?
-
@crnm birde seninki kesin sanırım sen yarın başla evrakları hazırlamaya;)
-
@blairwaldorf oyy mantıklı bir soru gördüm alırım bir dal:) benim tahminim kravat zorunlu olmasa da takım elbise şartı olabilir.
-
@yasaklı valla mantıklı mı değil mi emin olamadım hocam. Sonuçta daha kazanıp kazanmayacağımız belli değil ama insan umutlanıp bunu bile merak ediyor
-
@yasaklı evet kolombiyadaki tanıdıklar sağolsun kesin sonucu ilettiler. kardeşim derdin ne senin var ki bi sıkıntımız sorduk nasıl olur bu iş diye ya adam gibi cevp ver ya da sus neyin hıncı bu anlamadım ki. ama nolur kılını kıpırdat daha evrak toplayacağız
-
@yasaklı sakin sakin
-
Ben hep bu ülkedeki iç karışıklıkların sosyolojik nedenini merak ederdim ta ki bu foruma kayıt olana kadar
-
@caglarr çünkü ciddi anlamda insanların tahammül sorunu var ki sorduğum soruda cidden bi tuhaflık sezmemiştim lakin öyle değilmiş arkadaş dünyanın en zeki cevabını verdi
-
Allahım bir katliam çıkmadan şu sınav sonuçları açıklanır inşallah
-
@luthor hocam bunlara ek olarak polis merkezinden alınacak olan gbt belgesi ve yetkili bir bankadan alınacak risk raporu istenebilir. Daha önce bir iş deneyimim oldu, bunlar istenmişti. Ama tabi burda istenmeyedebilir.
-
Allahım sen biz iibflilere sabır ver.Bi tarafta 10000 bin polis alımı var belki bizler kadar kurum sinavina girip elenmemis baraji zor asip 2 yillik bi okul kazanan biri simdi onlisans alimiyla polis olcak ve maasida bizlerin aylarca bekledigi halkbank servis görevlisi maasınin 2 kati.Belki icimizde benim yorumuma kızacak arkadaslar olacak ama bu gerceklerle yuzlesince insan bi garip oluyo.Halkbank servis gorevlisi sayfada cok yazildi is yuku cok olan bir meslek polislikte ayni bu konuda neler dusunuyosunuz?
-
@blairwaldorf önceki senenin postlarında resmi kıyafet zorunludur denmiş
-
@zenginmemur Ben jandarmalık yaptım yeni geldim. O kadar da iş yükü yok riski fazla sadece. Zaman planlamasını doğru yaptıktan sonra cidden hiçbir şey sıkıntı değil.Kaldı ki ben kaç rütbelinin yapması gereken işi tek başıma yapıyordum.