2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Mülakata hak kazanıp gitmeyen veya gittiği halde sonradan feragat etmeyi düşünenler çok mudur acaba ?
-
Bugün de geçti sanırım.
-
@maliyeci1 hocam ing netleriniz nasıldı ki, dalga gectiler?
-
Aramızda bankada çalışan varsa herhangi bir duyum var mı acaba
-
Benim kariyer net hesabına bakılmamış
-
Ayin 15 de açıklanacak Nisan bordrosuna yetişirsiniz hadi hayırlı olsun .bi şuku alırım
-
@dlkn hocam perşembe günü mu açıklanacak
-
@dlkn kesin Bilgi mi ? Kaynağı ne Hocam ?
-
@nikola-tersla kaynak profil resmi anladınız siz.
-
O kadar net yazmışsınız ki biz hiç alışkın değiliz bunlara
-
Bizde geçtik bu yollardan . Artık gelin sizleri bekliyoruz. Tamam
-
@dlkn böyle net bi tarih veren ilk defa olunca insan şüpheye düşüyor alışkın değiliz vallaha hadi hayırlısı sağolun.
-
Bende de şüphe oldu vallahi dedim biri dalga geçiyor bizimle kesin
-
@dlkn ilk müfettişlik ve uzmanlık sonra servis açıklanacak diye duymuştum. Acaba verdiğiniz tarih müfettişlik uzmanlık için olabilir mi
-
@83istanbul ben servis için konuşuyorum öbürlerini bilmiyorum. Cok az da olsa yarında bi ihtimal ama persembe yi bekleyin
-
arkadaşlar inşallah nasip olur da kazanırsak gereken evrakları ayarlamak bir günde biter mi? ya da neler istenir bilen tahmin eden var mı ?
-
@crnm banka bir günde evrakları getirin diyor ama o evrakları hazırlamak da en erken 2 gün sürüyor bu yüzden geçen sene kimse işe başlayamadı umarım bu sene böyle olmaz yoksa ne banka personel alabilecek ne de biz işe başlayabileceğiz.
-
Atıyorum pazartesi eğitime başlanacaksa çarşamba/perşembe açıklanmalı. O da sabahtan açıklanmalı. Yoksa belge kıyafet vs ayarlamak çok zor
-
@dlkn bana da perşembe açıklanabilir dendi ama tahmini olarak konuşmuştu. Siz net ifade etmişsiniz. Hakkımız da hayırlısı artık.
-
Arkadaslar halkbankta calisan bi arkadasim da 5 mart mi 15 mart mi tam hatirlayamadim ama oyle duydum demisti.Heralde yanlis duymus 15 mart demisler yani oyle umit ediyorum. 3 gun daha bekleyelim persembe gununu seviyorlar.