2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret 6 ay stajyer servis görevlisi olarak görünüyor kadronuz. O ünvanla alakalı banko hizmetleri asistanı sabittir.
-
@gökalp siz halkbank çalışanısınız sanırım. Benim bir sorum olacaktı Kasım ayında askere gidecekler var. Onların durumu ne olacak?
-
@gökalp diyelim ki yükselme sınavını geçemedi bankodaki arkadaslariniz yine de yeni personel gelince yeri değişiyor mu?
-
@byteks1 problem yok gidebilirler.
-
@gökalp bölge müdürlüğünde neler yapılıyor*merak ettim,konumuz olmasa da.
-
@gökalp problem yok zaten banka Eylül ayına kadar tecil istemişti. Benim asıl sorduğum bu 6 ay sonraki eğitime gidemiyorlar ve askerden gelince şube, şehir durumu ne oluyor. Kendimi tam ifade edememişim.
-
@sera ünvanda yükselme sınavla olur o sabit 3 yılda bir yapılır, görevde yükselme sınavla olmaz müdürün tavsiyesi ve performans ile olur bir yılı doldurduktan sonra görevde yükselebilirsiniz.
-
@byteks1 büyük ihtimal askerden önce eğitime yetişirsiniz, yetişmezse insan kaynaklarıyla görüşüp erteletme durumu var. Askerden dönünce ihtiyaca göre şube değişebilir ama şehir değişmez.
-
@kontrolluinsan bölge koordinatörlüğüne hiç gitmedim ama genel müdürlüğün taşra temsilcisi gibidir
-
@gökalp anladım teşekkür ederim ️
-
@gökalp sizin tahmininizce ne zaman aciklanir
-
burda görüp merak ettim benim de LinkedIn görüntülenmiş kim olduğu yazmıyor
-
@gizem_ bence bu hafta açıklanır ama sadece tahmin
-
@aksakrekabet acaba bu profil görüntüleme işi genel bir durum mu yoksa üzerinde durulan kişilere yönelik bir araştırma mı
-
@hayal9 benim kariyer.net profilime bakilmamis zaten Linkedin yok. Sadece kazananlara mi bakıyorlarki acaba?
-
@aksakrekabet benim ki de böyle acaba banka mı diye düşündüm?
-
Benim yıllar önce açtığım hatta varlığını bile unuttuğum linkedin profilim görüntülendi diye bir bildirim maili almıştım epey oldu demek bunun içinmiş.Hiçbir bilgi yoktur ki orada bana ait kariyer.nette şimdiki özgeçmişim detaylı var onada bakan olmamış.
Bunun üzerine kapattım linkedin hesabını günü gelir unutulmuş hesap aleyhime delil oluverir sonra -
@hayal9 açıkçası hiç bir fikrim yok
-
BEnimde görüntülenmiş özel modda arkadaslar aktif kullanmıyorum 1 kişi görüntülemiş zaten
-
@mesy ben de aynı durumdayım keşke vaktinde bi hesap açsaymışım merak ettim