2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Kariyer.net görüntülenen olmuş mu?
-
@0626 verdiğimiz eposta adreslerine göre bakılmış sanırım. Çünkü bankaya verdiğim eposta adresine kayıtlı linkedin hesabım. kariyer.net hesabım başka bir epostaya bağlı o yüzden ona bakan olmamış. Sanırım ismimizle değil eposta ile arama yapmışlar
-
Kariyerden görüntülenme olanlar kimler? Benim hesabım vardı ama 2-3 yıldır girmedim hiç. En son görüntülenme ne zaman olmuş? Birde aktif miydiniz? Kimin görüntelediği belli mi peki
-
@aksakrekabet ben de bu şekilde özel modda yazmıyor. sadece profilinizin arama sonuçlarında görüntülenme sayısı 1 diyor ama ne için bilemedim. Açıkçası merak ettim
-
Benim kariyer. net mail adresim De aynı ama orada Bi görüntülenme yok
-
Arkadaşlar bu görüntülenme olayı kuyuya taş atma olayına dönmesin emin değilseniz milleti kalp krizine sürüklemeyin görüntülenme var diyen arkadaşlar halkbank tarafından görüntülendiği biliniyor mu?
-
Benimde kariyernet ve linkedin hesapları aynı mail adresine bağlıydı ve sadece linkedin görüntülenmiş.
Yıllarca kimsenin bakmadığı profile şimdi bakılması halkbankın araştırmasını işaret ediyor hepimiz için.
AYRICA bu duruma alınacak kişileri araştırmışlar anlamı yükleyemeyiz çünkü benim profilim mülakat tarihinden 1 hafta önce görüntülendi -
benim linkedine yazacak bilgim olmadığından ezik gibi kalmayım diye açmamıştım. Ki linkedin hesabını genelde cv si kabarık insanlar kullanıyor diye biliyordum ️ İnşallah şu halkbankı kazanırım da secret olmaktan kurtulurum
-
görüşme sırasında komisyonun elinde bizim bilgilerimiz vardı muhtemelen görüşmelerden önce bilgi toplamak için bakılmıştır. Alınıp alınmamayla ilgili bi durum olmadığı kanatindeyim :))
-
Tüm forumdaşlara günaydın. Umarım herkesin hayırlı ve güzel haberler alacağı bir hafta olur
-
Yeni birşeyler paylaşılmış mı diye sürekli sayfayı yenileyenlere, özellikle de iş yoğunluğundan 4 - 5 saat sayfaya bakamayıp sonrasında sayfayı yenilerken güzel birşeyler görür müyüm diye heyecanlananlara günaydın
-
@pokerface umarım hocam.tesekkurler
-
Arkadaşlar iki uç sorudan sonra kalan 3 soruyu adam tanımı okudu benim cevaplandirmami istedi normalde tam tersi olur bilanço nedir gelir tablusu nedir denir ama bende tanım okudu benim cevaolamami bekledi sizce neden boyle yapmıştır cok şaşırdım ben?ii
-
buna mi takıldın gerçekten. bosversene .kafasina gore yapmis iste maksat mulakata girmis ol. olan oldu ve bence dusundugun sey sadece seni yipratir. onemli olan gal hareket vs baska seyler.hayirlisi olsun hakkinda
-
açıklamadan önce de duyuru yayınlıyorlar mı
-
Selamlar, benim de 2 hafta önce Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. Kariyer. net profilimi görüntüledi, yani mülakattan sonra. Burda başkalarını görünce girip yazayım dedim.
-
Sizce grup mulakati ve kisilik envanteri istedikleri gibi olanlara guleryuzlu mu davranmislardir stres mulakati yaparak bi seyleri mi denemislerdir. Fikrinizi soylerseniz cok memnun olurum benim icin cok onemli
-
@meltem_90 bence oyledir.kisilik envanterindeki cevaplara gore davranmis olabilirler.
-
@meltem_90 ben olsam stres mülakatıyla bi de öyle denerdim ama onlaro bilemiyorum tabi. ama ilk öülakatlar başladığında herkes çok güzel geçti çok güleryüzlüler vs. diyorlardı. e o zaman kıstas ne
-
@meltem_90 onu bılemeyız bana gayet Güler yüzlülerdi ıngılızce netlerımle dalga geçtıler hatta ama gayet ıyı bi tavırla beraber güldük hatta ama aynı zamanda grup mülakatım çok güzel gecmesıne rağmen çok ıyı degılmıs galıba gıbısınden bir şey dedıler yani bende hem güleryuz hemde aksi bir şey diyerek tepkımı ölçtuler yanı ben öyle düşünüyorum