2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
15'i kesin diyen arkadaş ve diğer net tarih verenler yapmayın şunu lütfen ya. Hiç aklında olmayan aciklanmasi icin henüz erken diyen ben bile bakıp bakıp duruyorum siteye öyle yazdığınız için. Biraz daha duyarlı olun lütfen
-
Ben mülakattayken bir ik yetkilisi kalabalık bir grup olduğumuzu ve sonuçların açıklanmasının nisani bulabileceğini söylemişti. Bence de mantıklı. Daha çok erken olduğunu düşünüyorum açıklanma aşamasının. Başka uğraşlar bulup burayı bir salalım bence artık. Site de bıktı bizden.
-
Arkadaşlar merhaba, az önce İK yı aradım. Nisan başı için, "hepsi söylenti biz kimseye tarih veremeyiz" dediler. Ne zaman sorusuna da siteyi takip edin dediler.
-
Kıymetli arkadaşlarım. Öncelikle tamamen çıkarım yaptığımı belirtmek isterim. Bankada müfettiş yardımcısı olarak çalışan bir arkadaşım İk'da çalışan arkadaşlarına sormuş. Onlar da, ''Bu ay bitmeden açıklanacak.'' demişler. Başka bir arkadaşıma da görüştüğü bir şube müdürü, ''2 Nisanda yeni personel iş başı yapacak.'' demiş. Bu iki duyumdan hareketle, eğer 2 Nisan eğitim başlama tarihi olacaksa 29 Mart, şubede işe başlama tarihi olacaksa da 22 Mart sonuçlar için makul görünen 2 tarih. Başta da dediğim gibi duyumlarım ve sezgilerimi birleştirip yaptığım bir çıkarım sadece bu. Kimseyi yanılgıya düşürmek istemem.
-
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Kıymetli arkadaşlarım. Öncelikle tamamen çıkarım yaptığımı belirtmek isterim. Bankada müfettiş yardımcısı olarak çalışan bir arkadaşım İk'da çalışan arkadaşlarına sormuş. Onlar da, ''Bu ay bitmeden açıklanacak.'' demişler. Başka bir arkadaşıma da görüştüğü bir şube müdürü, ''2 Nisanda yeni personel iş başı yapacak.'' demiş. Bu iki duyumdan hareketle, eğer 2 Nisan eğitim başlama tarihi olacaksa 29 Mart, şubede işe başlama tarihi olacaksa da 22 Mart sonuçlar için makul görünen 2 tarih. Başta da dediğim gibi duyumlarım ve sezgilerimi birleştirip yaptığım bir çıkarım sadece bu. Kimseyi yanılgıya düşürmek istemem.
İk ile şahsen görüşüp ''Tarih vermemiz mümkün değil.'' yanıtını alan arkadaşları da hesaba katmak lazım, neticede sadece duyumlarla hareket ediyoruz.
-
@dimitris eğer 2 nisan uzmanlık müfettişler için gm de başlama tarihiyse o zaman yarın açıklanması gerekir. Bu da geçen seneki gibi 2 gün içinde belge toplantırmayla geçer. Servis de haftaya açıklanır. Bana hala nisana sarkmaz uzmanlıkların her an açıklanabilir, servisin de haftaya belli olur gibi geliyor. Mülakat günü konuştuğumuz ik ise bize mart sonu belli olur demişti. Ertesi günkü ik ise erkene çekmeye çalışıyoruz demişti. Galiba kendi aralarında da bir birlik yok.
-
@felix Herkes varsayımlarla hareket ediyor forumda bu normal zaten. Galiba İk çalışanları da duyumlarla hareket ediyor :))
-
@felix uzmanlıkların mülakatları biteli 1 ayı geçti eğer belliyse her şey neden daha önce açıklamıyorlar da sadece 2 güncük veriyorlar belge toplama vs. için çok saçma ya ayrıca biz bu kadar beklediysek servisçilerden mülakata girenler daha fazlaydı onların sonuçları nasıl kısa sürede açıklanabiliyor
-
@essra23 Servis Görevlileri adayı olarak 13 şubatta mülakata girdim. Benim mülakatım biteli de bir ayı geçmiş bulunmakta. Bir de çok mu önemli kimin önce ya da sonra açıklandığı kazanamamaktan sonra.
-
Keşke kurumlar ilana çıktıklarında bir takvim yayınlasalar. Bu takvimde sınav, mülakat ve sonuç tarihleri net şekilde belli olsa. O zaman dünya daha güzel bir yer olurdu
-
@essra23 hocam onu ben de bilmiyorum benim mülakat 8 şubattaydı, heralde 2 hafta sonra açıklanır diyorduk açıklanmayınca hepsi birlikte açıklanır heralde demeye başladık ama daha önce birisi de demişti herkesi aynı anda eğitime almazlar, arka arkaya alırlar diye. Eğer öyle olursa uzmanlık müfettişlik ve ist servis 600kişi bunlar yapıyor zaten belki ilk önce bunlar açıklanır o sırada diğer şehirlerin güvenlik soruşturması vs devam eder, 1 hafta sonra da onlar açıklanır. Ama tamamen senaryo bu tabi. Benim anlamadığım o kadar ihtiyaç var deniliyor, mülakatlar öne çekiliyor ama mülakatı biteli 1 ayı geçenler neden hala bekliyor? Şimdi de sürekli tarih ertelemeler başladı ama yine de nisana sarkacağını sanmıyorum. Galiba sonuçlar açıklanmadan önce aynı şeyler olmuştu, ik bilmiyoruz siteyi takip edin derken pat diye açıklanmıştı. Gerçi bir yandan da olsun da isterse nisanda açıklansın diyorum.
-
@essra23 şu servisçiler lafına o kadar tav oluyorum ki.. küçümser gibi.. sizde uzmansınız ya hani..neyin uzmanı olacaksanız bir havalar falan. servisçi değil kardeşim servis görevlisi diyeceksiniz.
-
Bu arada facedeki grupta da iki çalışanın farklı yorumları var. İlki net olarak 15 martta bizimlesiniz yazmıştı, yeni yazan da çok alım var nisanda ancak belli olur hemen açıklamazlar tarzı bir şey yazmıştı.
-
Arkadaşlar ben bi yeri anlamadim da sormak istyrm. Biz diyelim ki kazandik 2 nisanda iş basi yapicaz. Maaslar ne zaman verilecek. Ben halkbank maaslari ayin 1inde veriyor diye biliyorum yanlıs da olabilir. Yani mayısta hem nisanin maasini hem de mayisin maasini mi alacagiz.
-
Kimsenin kimseyi küçümseyebileceğini sanmıyorum ben ve benim gibi birçok kpss puanı 80-85 üstü arkadaşım ingilizcesine çok güvenmediği ve garanti gördüğü için servis görevlisi seçti. Yani servis görevlisi seçerlerin eminim ki en az yarısının kpss puanı müfettişliklerden bile yüksektir çünkü ingilizce işin içine girdiği için herkes çekindi ve malum işsizlik,çaresizlik olduğu için...
-
bende buna kızıyorum zaten..benim ingilizcemde iyi.. ama 3 yıl işsiz kalıp 3 tane mülakattan elenince insan cesaret edemiyor. servisçiler ifadesi size itici gelmiyor mu? ben mi yanlış anladım hanfendi doğru mu ifade edemedi
-
kpss puanlarimda derecelerim de var ingilizcem olmadigi icin servisi sectim. elendigim mulakatlar ve bekledigim sonuc da var. servisci uzman umrumda degil artik. yeter ki aciklansin yani.mecbur servis yazdik.biz de bu calismayla baska seyler isterdik.
-
Arkadaşlar bahsi geçen ünvanlar arasında ufak bi ücret farkı hariç hiç bi elle tutulur fark yok, herkes bi şekilde belini doğrultma derdinde. Sonuç bekleme gerginliğinden dolayı böyle yanlış anlaşılmalar olabilir tabi ancak hiçkimsenin kimseyi hor görecek bir durumu yok. Huzur içinde sonuçlarımızı beklemeye devam edelim bence
-
servisçi deyip öyle küçümseyen o uzmanı yerim ben:) canım benim ya kaç almış o kpss den yds si kaçmış :))) buradaki arkadaşların çoğu o ukaladan iyi durumda
-
Valla tartışmayım diyorum da sanki arkadaşın kazanması garanti gibi konuşmuş şimdi burda ki onun deyimiyleservisçiler kazanıp o uzmanlıktan elenip servisçiliği bile ona teklif etmeseler o zaman napıcek