2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@gizem_ sizin sonuç garanti galiba ️
-
@dlkn hocam umutlandırıyorsunuz bizi
-
Bizim ülkede ki en büyük sorun şucu bucu daha mesleğin adını yazmaya üşenirken vay halimize vay. Kelimelerimi seçerek yazmak istiyorum ama ben takılırım benim meslek olarak seçtiğim şeyi beğenmeyenler illa ki vardır ama kimse de servisçi demesin. Sonuçta burda ki kimse amirim değil benim.işe başlamak nasip olursa inşallah bana servisçi diyen biriyle çalışmam.
-
@akn öncesinde eğitim olacağı için maaşlar da eğitim-sen itibaren hesaplancak o yuzden ayın 1 inde maaş yatar
-
@fagam91 ya yazmayayım dedim forumda çokda takılmam ama gerçekten iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum..arkadaş size bir soru sormuş..pazarlamacı farklı anlamlar içeriyor ülkemizde size pazarlamacı denmesinden hoşlanır mısnız diye..ama cevap vermek haklısınız demek yerine ama bankada böyle deniliyor alışın demişsiniz..ne diyeyim ben size..yine arkadaş ifade etmiş herkes kendine yakışanı yapar
-
Uzmanın işi ticari portföyde değilse pazarlamacı olmaktır çok üst segmente bakmadıgı sürece pazarlamacı olur ki servisçi de servisçidir. Lisansta okurken oo işin hazır zabıta olcaksın diye takılırdı arkadaşlar güler geçerdim çünkü eskiden maliye bitiren zabıta olurmuş. Bunca yıl iki gr emek verip ingilizce çalışmadıysanız bu yüzden 10000 puanla servis görevlisi adayı olmayı bekliyorsanız kaprisi kendinizde arayın isterseniz. Son olarak da Biraz bankacılıkla ilginiz olsa uzman kadronun gişe çalışanlarıyla oldukça ortak işlem onayı ve yetkisi oldugunu bilirdiniz
-
gerçekten yarın açıklanır mı çok merak ediyorum ama niyeyse ihtimal vermiyorum pek.bi de şöyle birşey var,nisanda kesin işbaşı yapılacaksa bu banka için çok maliyetli olur(malum çift maaş ayına denk gelecek,eski personeller için bi de temettü dağıtımı olacak ekstra),bunu düşününce mayısa sarkar mı acaba başlamamız diye düşünmüyor değilim.evet banka böyle küçük hesaplar yapmaz belki,evet ihtiyaç da çok o kadar bekletmek istemez...ama ne bileyim geçen seneki uzmanlık sonuçları hariç mülakat açıklanma tarihi 1 1.5 ayı bulmuş...2014 mesela.yine öyle olmaz inşallah.beklemek çok zor...
-
@gecemavisi arkadaşım siz galiba olayı iyi kavrayamamışsınız. Bir kez daha anlatmak isterim. Ben diyorum ki günlük hayatta yani normal konuşma türkçesinde uzman yardımcısına şu ana kadar hiç pazarlamacı denildiğini duymadım. Ama servis görevlisi ünvanı altında çalışanlara servisçi denildiğine çoğu kez şahit oldum. Servisçi denildiğinde aklınıza başka emeğiyle alın teriyle para kazanan meslek grupları geliyorsa ve onu kendinize yakıştıramıyorsanız gururunuz inciniyorsa o sizin büyük gönüllüğünüz ve alınganlığınızla alakalı bir durum olabilir.
-
@fagam91 canım benim..pazarlamacıların küçümsediğimden değil..farklı anlamlar yükleniyor diye dedim..insanların kandırmaya çalışan çek senet imzaaltıp borç yükleyen hani.. ama siz yine konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz
-
@dumi ya hocam zaten az miktarda maaş dışında çok büyük bir fark yok. onların bu kadar alıngan olmaları beni rahatsız etti sadece o kadar.
-
@dumi @dumi havanı yesinler..var mısın özelden yds puanlarımızı karşılaştıralım.? ben uzun yıllar işe giremeyip elendiğim için servis görevlisi ünvanını seçtim. kaldı ki ingilizceye yeteneğimde olmayabilir..fırsatım olmayabilir..hata da etmiş olabilirim..hakettiniz der gibi nasıl bir itici konuşma yahu? umarım kazanamaz sizin gibi ukalalar
-
@dumi guldürdün=)) komikmissin.
-
@gecemavisi aman deger mi boyle tiplerle her yerde karsilasiyoruz. he de gec
-
@dumi bazı torpilci arkadaşlar olmasaydı bizde ingilizcemizle kpss puanımızla bir yerlerde olurduk. Servisi yazdık diye ezik mi oluyoruz ?? Ha şimdi de sizde torpil bulun mu diyeceksiniz napalım yani ingilzce de var kpss de var ama hayatı torpil olan insanlardan sıra gelmiyor. İnsan atanamadığı için artık en düşüğünü yazıyor neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun :)))
-
@dumi Aynen kardeşim en çok sen emek verdin, helal olsun sana
-
servis yazdık diye emek mi vermedik şimdi kafamızda saç kalmadı atanabilmek için kendi adıma diyorum sınav puanım yüksekti ama sırf sayı fazlasından servis yazdım ve bir çok arkadaşımda işsizlikten eminim garanti etmek istedi konuşurken insanları incitmemeye özen göstermek gerekiyor aslında cevap vermeyecektim ama tutamadım kendimi kusura bakmayın tekrardan iyi akşamlar herkese...
-
İngilizceden insanları vurmaya çalışmak gerçekten yersiz ve komik. Bunun bir sonraki adımı nedir merak ediyorum. Mesela bölüm yarışı mı okul yarışı mı? Gerek var mı gerçekten bütün bunlara. Nacizane görüşümü tekrar yazayım; uzm yrdm. sonucu bekliyorum ancak tercih ederken 5 saat düşünmüşümdür servisi mi yazsam diye. Buradaki arkadaşların çoğu da bu ikilemde kalmıştır eminim ve yine eminimki çoğunun iç kontr dahi kazanacak potansiyeli vardır. Sonuç olarak şu güzel dayanışma ortamına zarar vermeden, başlığı takip etmeye devam edelim iyi akşamlar herkese.
-
helal olsun size umarım kazanırsınız
-
@blairwaldorf katılıyorum size :)) ve şimdi kimse kimsenin ne şartlarda olduğunu bilmiyorlar. Kendi kendine kursa gitmeden ingizlizce çalışan arkadaşlarım 50 yi zar zor geçti. Kurs demek para demek ya parası olmayan napsın ? Onu geçtim benim hayatımda ki yaşadıklarım bambaşka belki başka şartlara sahip olsaydım servis görevliliğini yazmazdım. Ki uZman yardımcılığına girip servisçi kelimesiyle küçümseyen arkadaşlar elenip servis görevlisi olur musunuz teklifini kabul etmeyin cümleten iyi akşamlar ️
-
@reagan çok teşekkür ederim, aynı güzel dilekleri ben de sizler gibi hak eden herkes için diliyorum