2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dlkn Bugün açıklanırsa herkes özür dilemeye hazır merak etme hocam, olmazsa da baya beddua edenin olacak gibi.
-
Halkbank sitesi biraz yogun sanırım. Biz mi abandık yoksa islem mi yapiliyor anlamak guc
-
@gizem_ muhtemelen biz abandik
-
duyurulara girmiyo bende de sanırım bizden kaynaklı:)
-
Ben de duyurulara ulaşmakta zorlanıyorum arkadaşlar şimdiden böyleyse gerçekten sonuçlar belli olduğunda siteyi düşünemiyorum
-
Sonuclar bugun aciklansin gruptaki herkes sizden ozur diler hocam suphem yok.
-
Giriyor ama biraz zor giriyor. Herkes sürekli sayfayı yeniliyor olmalı :))
-
Bu heyecanımız boşa çıkmaz umarım allah yüzümüzü güldürsün ️
-
Dünyanın en zor şeyi beklemek, hem de belirsiz bir şeyi beklemek. İş yerinde kendimi çalışmaya veremiyorum foruma bakmaktan
-
@dimitris hocam yine iyisiniz evde vakit hiç geçmiyor
-
@hayal9 evde olsam ölümüne uyurdum herhalde. 3-5 saat foruma girmeyip sonra açarken çok heyecanlı oluyor
-
-
Halkbank mülakat sonucu bekleyenler için whatsap grubu imis
-
Site sınav sonuclarinin açıklandığı günde böyleydi, 14.15 i beklicem,sonra takibi bırakırım
-
@dimitris uykuyu çok severim ama uyutmadı beklentiler heyecan vs. Bi uğraş arıyorum unutmak için ama ne mümkün ️
-
@bianconeri telefona mesaj gelmiş miydi acaba mulakat sonuçları açıklanmıştır diye?
-
@dimitris hahaaynen hocam. Bende akşam erken uyuduğum zamanlarda sabah foruma bakıorum hemen. Sayfalar ilerlemiş falanAllah acısın halimize.
-
@mervey0 gelmemişti
-
bugün de açıklanmazsa bundan sonra duyumu olan arkadaşlar yazmasın rica ediyorum bugün açıklanacakmış falan diye görüyorsunuz işte buradaki bir çok arkadaş ben de dahil bugün hiç bir işimize konsantre olamayacağız heyecandan beklemekten yazık oluyor gerçekten
-
@kerem haklısınız normalde bu hafta açıklanmasını hiç beklemiyordum şahsen rahattım ama nedense inandırıcı gelmediği halde beklenti içine girdim sonumuz hayrolsun