2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@nikola-tersla 28 Mart olması lazım, o gün geç başvuru günü
-
Bugün açıklanması zor gibi ama açıklanmaz diye kesin birşey de söylenemez. En geç haftaya açıklanır burda duyumlarını söyleyenler bence iyi niyetliler sonuçta herkesin bir beklentisi umudu var. Zaten kpss ye çok vakit kalmadı günler geçiyor inşallah hakedenlerin olumlu olur ama sonucun olumsuz olması da ihtimal dahilinde. Bunun için dersinize odaklanmaya çalışın sonuç iyi olursa güzel bir sürpriz olur ama olumsuz olursa da kaldığınız yerden devam etmiş olursunuz
-
@cigdem Açabilmeniz için bir engel yok. Dava ve avukat masraflarının üstünüze kalmasıyla kalırsınız.
-
@secret ya bilmiyorum.. Biz mi çok saf düşünüyoruz.. Benim puanım düşükse mülakatta berbat geçmişse ben neden benden 10 puan alan adamın önüne geçeyim.. Yani o parayı yiyemezsin ya her ay bankamatikten çekerken tuhaf olur insan..
-
@yasaklı hakaretten dava acilabiliyorsa bunun icinde manevi tazminat acilamaz mi yani. Hukuk bilgilerimi sorgulamak senin haddin degil. Beyefendi ol once. Ben burada bizim icin bir seyler yapmaya calisiyorum.
-
Sesin neden çıkmıyor @dlkn ?
-
https://forum.tercihiniyap.net/user/dlkn profiline girin bakın. En son 28 dakika önce çevrimiçi olmuş. Yani girip yazılanları okuyor.
-
Bekleyelim. 18:00'a kadar açıklanma ihtimali var. Hemen lince baslamayin
-
@gariban-guy bi arkadaş da demişti geçen ama gece yarısına kadar bi şey yapayım artık
-
@dimitris Hocam nerden bakılıyor buna ben göremedim ösymnin sitesinden
-
@dimitris bide o kadar uyardık onu açıklanmazsa kötü olacak bak herkes umut bağlıyor diye ona rağmen ısrar etti şimdi de uzaktan uzaktan bakıyor
-
@luthor herkes tabiki dusunce ozgurlugne sahiptir. Bu is ciddidir şakaya gelmiyor. Yalandan bir duyumu buraya yazmakla magduriyeti insan dusunmeli. Bunun bir bedeli olmali. Ben baskasinin yalancisiyim demek de nedir. Boyle bir sey kabul edilemez. Oyun mu oynaniyor burada.
-
@nikola-tersla https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/ALESILKBAHAR/KILAVUZ07032018.pdf kılavuza girin 2.sayfada bilgiler var.
-
Uyudum uyandim ruyamda kulagimda 4 ü 5 gece diye bi ses oldu surekli bugun sanmiyorum ama o saatte aciklanirsa kendime inanamam attik
-
abartmayın arkadaşlar tahmin etmiş işte inanmayı biz seçtik üstüne gidecek bir şey yok ya zaten herkes tahminini paylaşıyor süreci heyecanlı kılıyor bu durum kimseye beddua etmeyelim o da tahminini paylaşmış sonuçlar için halkbank duyuru kısmına bakın
-
@ceska evet. En azindan bir seyler yapilabilir mi diye sordum sadece. Sizin gibi netlerimi cocuk gibi yazinca mi ciddi olacagim???
-
@cigdem Hocam bir arkadaş yazmıştı geçenlerde her profiline halkbank fotosu koyanı ciddiye almayın diye.Sizde bu tavsiyeye uyun bence bu tarz yazılan duyumlara da çok itibar etmeyin.Tutarsa ne ala ama geneli tutmuyor bunların.Kendizi boşuna yıpratırsanız.
-
@fabercastell "sonuçlar için halkbank duyuru kısmına bakın" ciddi olamazsın insanları sinirlendiren şey bu arkadaşın duyumu değil kesin konuşması kimse duyumu tutmadı diye bir şey demiyor
-
@cigdem Vay ve. Kaç ay geçti nerden hatırladın ? Bu arada netlerimin hepsi birebir tuttu boşa yazmamisim. Ama netlerimin yazdım diye beni de dava edebilirsin tabiki.
-
@ceska Allahta seni guldursun. Tamam bisey demiyorum.