2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Whatsapp uzman yardimcilari grubu icin "bu gruba katilamazsiniz davet baglantisi iptal edildi" diyor
-
Ertuğrulda kaybolmuş ortalıktan heyecanlanmasın kimse boşuna
-
@tokyo anca insanlarla dalga geçiyorlAR
-
Arkadaşlar grupta pusudayım bir duyum olursa paylaşacağım sizlerle merak etmeyin en son ertuğrul isimli birisi “1 saate açıklanacak” deyip gitmiş grup karıştı
-
@pokerface gruptan mı çıkmış birde
-
Duyum gelip de gerçek olmadıkça kendimi çiftlikbank mağduru gibi hissediyorum.
-
@tokyo Geuba sonradan katıldım gitmiş falan diye konuşuluyor. Çıktı mı çıkamadı mı diye bilgim yok
-
@tokyo dolandırıp firar etmiş demek ki milleti
-
Grupta pusuda kal, aman yöneticiler görmesin
-
Şaka gibi bir milletiz ya
-
Insanlar nasıl bu kadar gereksiz şeylerle ugrasabiliyorlar ya kendilerini ne kadar duşuruyorlar. Zevk bunun neresinde acaba , çok merak ediyorum.. Ama bir arkadaşın dediği gibi gerçekten vebal. Iyi niyetli tahmin yapanlara ya da ihtimalle konuşup duyumlarını paylaşanlara da ayriyetten teşekkür ederim.
-
Facebook grubunda bende gördüm fakat numaraları silmeden atmışlar galiba sayfa yöneticisi iletiyi silmiş şu an göremiyorum Ertuğrul diye biri baya kesin yazmış dk usulü çalışırız tarzında bir yazısı vardı
-
trolün biri kuyuya bir duyum atıyor kırk akıllı o duyumu oradan çıkaramıyor:)) ahh ahh atalarımız yine haklı çıktılar:):):)
-
Saat 18mi sondu
-
Saat kaç civarında yazmış acaba 1 saat sonra açıklanacak diye?
-
Ahlaksız troller heryerdeler
-
@blairwaldorf Hocam 17 lerde yazmışta ciddiye almaya gerek yok bence. Akışına bırakalım biraz
-
Normalde inanmazdım hala inanasım gelmiyor ama Ziraat bankası mülakat sonuçları gece 10 da açıklanmıştı o yüzden insan az da olsa umutlanıyor.
-
eğer bu ertuğrul denen adam trollük yapmıyorsa nerden biliyor bu saatine kadar bunu bilen kendi sonucunu da biliyordur zaten bu nasıl iştir ya gel de torpil olmuyor de şimdi
-
@pokerface hocam doğru diyorsunuz da çaresizlik insana her habere inandırıyo işte