2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mağdurum ciktiktan snra hemen bir kagida yazdim bunun disinda kisisel sorularda vardi boyle beklemiyordum acikcasi neyseki toparladim durumu bakalim ne olacak
-
@cigdem tamam hocam teşekkürler
-
11 saattir kimse birşey yazmamış. Günaydın :))
-
@dimitris dünkü stresli bekleyişten sonra dinlenmeye çekilmiş olunabilir:)
-
Bazen sükunet gereklidir.
-
Dün o kadar yıprandım ki bugün buraya girmek için bayağ bekledim. Bugün için ise umudum yok pazartesiye kadar düşünmemeye çalışıcam
-
Sonucu açıklasınlar isterlerse mayıs iş başı yapsınlar. Hayır olumsuzsa kpss yaklaşıyor. Çalışma isteğimiz gitti oturup üç beş birşey çalışırız. Bunca insana yazık
-
@secret ben şimdi kpss ye başladım tekrar ,böyle çok vakit kaybediyoruz gerçekten. kazanamazsak boşa vakit yemiş olacağız ufaktan başlayın ki hem de kafamız meşgul olunca açıklandı mı açıklanacak mı diye de düşünmeyiz.
-
@issiziktisatci ben çalışıyorum da o zaman daha çok düşünüyorum açıklandı mı acaba diye
-
Arkadaşlar halkbank ik yı aradım.
Bir tane bey çıktı telefona. Dedim forumlarda bazı kişiler kendilerini halkbank çalışanı olarak tanıtıyor. Tarih veriyor. En azından bilgilendirme yapar mısınız dedim ?
Biz beklenti oluşturmamak adına tarih vermezken 1. Ağız olarak hiç bir çalışan bir foruma ya da sosyal medyaya tarih veremez. Banka bilgilerini sızdırmak adına işlem yapılır dedi. Kendi arkadaşlarınızdan öğrenmeye çalıştıklarınız duyum olur sadece dedi. Bende dedim sürekli bu şekilde olduğu için mağdur oluyoruz en azından bu ay içinde açıklanacak mı onu söyleyin diye ısrar edince de beyfendi dedi ki ; çok uzun sürmeyecek siteye bakın. Kimseye itibar etmeyin . Bilgi almak için de arayacağınız numara mevcut hepinize başarılar dilerim dedi . En azından açıklama yaptı. -
@issiziktisatci çok haklısın ama muhasebede soru çözeyim dedim halk bilmem şirketi mal alıyor. Al hayaller başlıyor. Algıda seçicilik ön planda. Benim de aklımda birşey varken bakamıyorum ki derse kardeşim. Haklısın ne diyim
-
@secret iyi en azından buradan bu ay içinde açıklanacağı sonucunu çıkartabiliriz sanırım
-
@blairwaldorf özellikle sordum bu ay için ama kesin tarih söyleyemem dedi. Ama uzun sürmeyecek siteyi takip edin bilgi içinde ulaşacağınız numara var. Başkasına itibar etmeyin forumlardan haberimiz var dedi. Arkadaşlarına da ilet. Bankadan kimsi bilgi veremez dedi.
-
anlamadigim nokta su .
hedefi kpss a olan birisi halkbanki amac degil arac olarak gorur.yani çalışmayı neden biraktiginizi anlamadim.bi basamak olarak gormeyecekseniz zaten kpss ayi tam hedef koymamissiniz demektir ki bu da basarili olma ihtimalinizi düşürür. yani amaciniz aslinda kpss a ile bir kadroya yerlesmekse ve basta da eger oyleyse birakin duygularinizi esir olmayin suralara oturun calisin.amaci net olan bunu kazansa da kpss a yi birakmaz zaten -
@secret 'siteyi takip edin' . Yazılı sınavda da bunu sıkça söylemişler ve açıklanmıştı. Umarım haftaya açıklanır.
-
@mağdurum kpss a da zaten şuan puanlarımız mevcut ben 3 yıldır kpss ile uğraşıyorum. Atamalar olmadığı için halkbank sonucunu bekliyoruz. Hedef var ama bizi atamıyorlar :)) zaten 2 ay sağlam tekrar yapılsa kpss puanı iyi olan kişi mevcut konumunu korur :)) tecrübeli arkadaşlar bilir. Ben neyi nereden hangi kitaptan çalışacağımı biliyorum. Eksik dersimi de ha biraz daha yüksek hedef koyarsam bi tık daha zorlamam lazım bi de kpss de piyango. Hangi ders nasıl gelecek bilinmez. 2016 iktisat çok kolayken 2017 iktisat bambaşkaydı
-
En basindan beri mart sonu diye tahmin ediyoruz hepimiz haftaya olmasa bile yuksek ihtimal sonraki hafta bence aciklanacak artik. ama yinede biz martin son haftasi gibi dusunelim 1 hafta daha bu strese katlanamam. Aciklandi aciklanacak diye siteyi yenileyip durmak insani yipratiyor.
-
@merhuume İstediğimiz kadar kendimizi son hafta diye hazırlayalım gelecek hafta da buralarda yoğun takip içerisinde olacağımız belli Bugün belki bir ihtimal açıklanır ama genelde mülakat sürerken hep 3. hafta işaret edildi(20 mart vs) Yine de belli olmaz. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@secret ilk kez kpss ye hazirlananlar ya da birden fazla girdigi halde amacindan vazgecmeyip bu yola baskoyanlar icin dedim ben. amac belliyse bu arac olmali vazgecmesinler calismaktan.anlayan anladi.
-
@secret atamalar var da mulakatta elendin sanırım daha once.insallah bunu istiyorsan olur