2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sitedeki 'Mülakat Bilgilerinde Güncelleme' başlığı kaldırılsın artık. Sanırım o zaman sorunumuz cozulecek
-
31.9 sayısından nefret ettim
-
Duyurular kısmına ulaşılamıyor arkadaşlar bi şey oluyor sanki
-
Bende giriliyor hocam.
-
@alperen-turkuaz hocam keşke. Ama maalesef giriliyor.
-
ya siz dalga mı geçiyorsunuz artık ya her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz halkbankın sitesinde sürekli sorun oluyor arada sırada duyurulara falan erişilmiyor kaç kere oldu bu mevzu burada siteye giremiyorum acaba sonuçlar mı açıklanacak diye kaç kere yazılmıştır bu forum da abarmayın be artık dünkü mevzudan sonra artık biraz daha olgun davranın insanları boş yere heyecanlandırıyorsunuz bir şey varmış gibi
-
@kerem Ne dalgası ? saçma sapan tepkilerini kendine sakla tutup da dünkü olayla bunu kıyaslama.
-
@kerem Sakin olalım. Burda herkes heyecanlı ve stresli olarak bekliyor. Ben bu forumda birkaç üye hariç kimsenin dalga geçme amacıyla ve trollemek amacıyla bir şey paylaştığını sanmıyorum. Herkes stresli lütfen gerilim yaratmayalım
-
@kerem arkadasim bi daha cikip da su tarihte aciklanacak diyenleri umursamayiz ama duyurular kisminin kilitlenmesi genelde hayra alamet oluyor ben duyurular kasildiginda ogrenmek isterim sahsen
-
Ben kesin konuşma içermeyen her türlü duyumu, söylentiyi öğrenmek isterim ki o yüzden forumdayım. Birisi çıktı arkadaşlar duyurulara giremiyorum dedi, biz de girdik baktık sorun yok. Bundan büyütecek hiç birşey yok.
-
@dimitris hocam kaldı ki bir kişi de değil pek çok kişi o an giremedi ve sistem 7-8 dakika kitli kaldı. Haliyle de acaba geliyor mu dedik. Bundan rahatsız olanlar da bakmasın zaten foruma bence. Anlayışınız için teşekkürler.
-
Arkadaşlar durumu uzatmaya gerek yok. Geçen senelerde de sitede bir hareketlilik olduğunda ya yeni haber girilmiş ya da mülakat sonuçları açıklanmış. Sizlere tavsiyem ana sayfadan değil de basvuru.halkbank.com.tr linkinden sonuçları takip etmeniz. Sonuçta bu bir banka ve binlerce kişi aynı anda girip işlem yapabiliyor. Ana sayfanın kilitlenmesi ara sıra olabilir. Pekala burada herkes de “acaba” diyerek burada paylaşıyor. Kötü niyet yok bunda
-
@blairwaldorf Ben bir yerde hayra yorulacak bir şey duyarsam buraya yazmaktan çekinmem. Zaten dalga geçme maksadımız olsa forumu aktif kullanmayız. Arkadaşlar sitenin kitlendiğini falan gören olursa yine yazsın biz de kontrol edelim
-
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bunu yazmakta ki amacım sizi bir beklentiye sokmak değil ve dün yaşadığımız gerginlikten dolayıda yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım fakat belki içinize biraz olsun su serper diye yazıyorum. Bugün bankadaki uzman yardımcısı bir arkadaşımın şubesine genel müdür yardımcılarından biri gitmiş. Dün konuştuğumuzda rica ettim sorar mısın diye, bana bugün aynen şunları yazdı " Nisan başı ortantasyon olacakmış yani en geç ay sonuna kadar açıklanır" buna cevap olarak bugün yarın açıklanır dedim ve oryantasyon yani eğitimin yerini sordum. "Valla kardeşim net tarih veremem ama açıklanması an meselesi" dedi ve eğitim yeri ile ilgili sormadığını ve kendisininde bilmediğini söyledi
Tekrarlıyorum bende sizler gibi sonuç bekleyenim ve 3 seneyi aşkındır bu sürecin içerisindeyim yani halinizi çok iyi anlıyorum. O yüzden olur ya aksaklık yaşanır bu arkadaşıma GMY'nin söyledikleri çıkmazsa bana sövüp saymayın.
Hepinize başarılar
-
@pomak Esragfullah hocam ne sovmesi. Paylastiginiz için teşekkürler.
-
@pomak İyi niyetli şekilde duyumunuzu paylaştınız. Teşekkür ederiz
-
-
Az bi zaman girmedim siteye yine heyecan üst seviyelerde. Valla hepimiz cennetliğiz bu sabırla ️
-
Ben de Bi saat kadar girmeyince ve 20 30 yorum yazıldığını görünce bu sefer kesin açıklandı diyorumneyse biz alıştık bu tür heyecanlara napalm
-
@derya88 Bnde işimi gücümü bırakıyorum bi evi 1 saatte süpürüyorum siteye girmekten inşallah telefona bakıyorum diye beni işten atmazlar gerçi oz aman siteye bakmama gerek kalmayacak