2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Zaten biz gibi bol insanlar dolu insanların yerine geçse ülkemizde bu kadar boşluk kalmazdı bazı dolu sanılan yerlerde. Al bunu anla
-
Sinirden bol yazmışım boş bile yazamadım tüh
-
Eski banlılardan biri büyük bi ihtimalle. Yakın zamanda tekrar türer bi şekilde.
-
@nikola-tersla bi bitmediler. Psikolojimiz çökertilsin diye özellikle mi üretiliyorlar anlamadım ki. Hayır zaten yaşadığımız onca hengame yetmezmiş gibi bide böyleleri türüyor.
-
valla çok sevdiğim bi yorumcu var serdar çelikler ismi,hali vakti yerinde bi abimiz, bi programında işsiz kaldığımda oldu günlerce telefonum çalmadı öyle yalnızlaştığım bir dönemdi diye anlattı programda yaşadığı süreci, buradaki bir çok arkadaşta gerek kpss gerek işin bu aşamaya gelişine kadar bekleme ve yalnızlaşma sürecini yaşadığını düşünüyorum. bu zorlu süreçte buradaki insanların kaygıları umutları heyecanları ve hatta boş sohbetleri yalnızlıklarını bi nebze dindirdiğine eminim. ithamda bulunanlara inat herkese teşekkür ederim:)
-
@secret vallaha farklı bi kafa düşünce yapısı yani anlamıyoruz ki. İnsanların duyguları ile oynamakta başlar sonu önlenemez akli ve fiziki bi dünya soruna dönüşebilir. Allah akıl fikir versin inşallah.
-
@nikola-tersla amin amin amin.
-
@saintbenoit bu arkadaşın geldiği yer ile bir çok troll kardeşimizin geldiği yer ip olarak aynı.
-
@aliveli amaçları ne hocam bunların foruma yönelik bir ortam bozma çabaları mı var yoksa sadece huzur bozmak mı niyetleri
-
@tokyo bu konuda ihtimaller çok. Bu forumu bize satıncılardan tutunda, sırf huzur bozmaya gelenine kadar inanılmaz bir kitle var.
-
@saintbenoit en bastan beri okuyorsan sen de boşsun
-
@SaintBenoit arkadaş bize göre baya dolu olduğu için ban yemiş galiba yazık olmuş doluluğundan faydalanmak isterdim :))
-
15 nisan işe başlama . Not alın .
-
@busus kaynak?
-
@tokyo kaynak boşverin hocam. ben açıklanma tarihini bilemem işe başlama tarihini duydum sadece.
-
Yine mi
-
Eyvah eyvah
-
ben trol değilim rahat olun uzun zamandır forumdayım çok trol gördüm. çok küfür yiyen gördüm.
-
@busus servis vatsap grubunda yazmis bir bankaci arkadas bu bilgiyi.ancak benimde halkbankta calisan bircok arkadasim var neden onlar duymuyorda ayni bankada calisan baska bankacilar duyabiliyor? Ben arkadaslarima sordugumda bizim haberimiz olmaz diyor.20martta bizimlesiniz yazan bir arkadasta vardi hepsi fos.İk'nin da dedigi gbi hicbir calisan tarih veremez.
-
@duranvarlık tamam siz inanmayın demek ki sormayı bilememişler ne diyim ben size şimdi. ben duydum daha 1 ay var, ben yarın açıklancak demedim zaten, bekliyoruz en azından daha uzun sürecek diyerek her önünüze çıkan tarihte üzülmeyin diye yazdım. ben arkasındayım yazdığımın.