2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
2014 te bir buçuk ay sonra açıklandığı söylenmişti. Bu 1.5 aylık süreç acaba tüm mulakatlarin bittiği tarihten itibaren mi. Yoksa söyleyenler kendi girdiği tarihe göre mi söylüyor. Mülakat tarihleri farklı oluyor ya ondan diyorum. Eğer öyleyse ve 2014 gibi aciklanacaksa sanırım daha zamanımız var.
-
2017 Toplu İş Sözleşmesi
http:/ /www. ozfinansis. org.t r/wp-content/uploads/2017/01/II-D%C3%96NEM-%C4%B0MZALANAN-T%C4%B0S.pdfMaaşlar
http:/ /www. ozfinansis. org .tr/wp-content/uploads/2017/01/II.D%C3%96NEM-T%C4%B0S-EKLER%C4%B0_HALKBANKASI.pdfBaşka bir forumda paylaşılmıştı. Brüt sanırım. Takip ediyordum burayı, sadece bunu paylaşmak için üye oldum. Umarım yardımı dokunur.
(Ziraat Bankası'nın sözleşmesi de mevcut) -
@niyolik hocam servis yetkilisi 2.300 mu aliyor simdi 2.500 ortalama olur o zaman
-
@yasaklı 15'inde şubede başlanması için bence gelecek hafta açıklanması lazım hocam. Müfettiş,iç denetçi,uzman yardımcılarının ve servis görevlilerinin eğitimlerini parça parça yapacaklardır. Bunun içinde önümüzdeki hafta açıklayacaklarını düşünüyorum.
Tabi onların ne düşündükleri daha önemli
"Hayırlısı" "Nasip" "Kısmet" üçgeninde devam. -
Arkadaşlar net maaşınız 2160Tl dir. Tabi kazananlar muhtemelen Nisan'da başlayacağından bunun iki katını almaya hak kazanır. Net maaşınıza ilave olarak Ocak,Nisan,Temmuz ve Ekim aylarında bir maaş ikramiye alırsınz. 1 yılınız dolduktan sonra da temettü ve prim de almaya hak kazanırsınız. Onun dışında aylık 320 civarı multinet ve çok iyi bir sağlık sigortası var. Özlük haklarınız genel olarak bu şekilde.
-
@fx57 hocam istanbul tazminatı net olarak ne kadar oluyor?
-
@onuralp1903 en merak edilen
-
@onuralp1903 Bildiğim kadarıyla sabit ünvana göre değişmiyor. 300 civarıydı geçen sene biraz artmış olabilir. Ama çift aylarda çift olmaz.
-
@nikola-tersla ya hocam bir türlü buna net cevap alamadım da ondan sordum direk. 160 diyeni de gördüm 300 de
-
@fx57 teşekkürler hocam. Bu yıl brüt 650 oldu elinize net 350 civarı geçer demişti bir arkadaş. Yakın rakamlar,hayırlısı ile kazanalım da
-
@busus sgk ne zaman açıklanacak sana zahmet bir yolunu bulup onu da öğrensen süper olur
-
@fx57 yıllık ne olur ustad
-
@onuralp1903 cidden ben de merak ediyordum dalga geçmek gibi anlaşılmadım inşallah
-
@nikola-tersla yok hocam estağfurullah
-
@wazo Ne yıllık ne olur anlamadım.
-
Sosyal medya uzerinden genel mudurlukte tanidigi olan birine mesaj attim sagolsun cevap yazmis 10 gun icinde aciklanacak diyor.
-
Kapalı çarşıda böyle döviz spekülasyonu yapılmıyor inşallah hayırlısı olan bi sonuç alırız da bunca şeye değer
-
@meltem_90 hocam sizin duyumlar tutuyo genel olarak. Yazılı sonucu öncesinde bilmiştiniz Umarım bu da tutar. Teşekkür ederiz
-
@monopol öncekine daha çok güvendim kimse onun kadar net olamazdi ama bu kisinin soyledigi de diger arkadaslarin soyledigine paralel olmus.
-
@meltem_90 bekleyip görcez artık. Hayırlısı