2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
noluyo aciklaniyormu yoksa
-
Arkadaşlar web sitelerinden anlayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Sistemde bir güncelleme var bu genel anlamda site güncellemesi değil sonuç sayfası özelinde bir güncelleme. Aşırı yüklenmeden kaynaklı olmadığı çok açık. Muhtemelen sınav sonuçları sisteme yükleniyor. Fakat şimdi açıklanmayabilir. Ama bu gelişmenin olumlu olduğunu net söyleyebilirim
-
2014te cumartesi saat 9da açıklandığından emin misiniz ? forumda konusu var mı o sınavın
-
açıklansın artık. 2013 ten beridir sınavlarla uğraşıyorum kamuda ilk mülakatım umarım son olur
-
@paisse o zaman cidden açıklamayı olabilir
-
@pokerface en azından bu hafta bekleyebiliriz
-
@falanfilan dün biri yazmıştı 2014te cmts 9da açıklanmış. Öğlen site normal olunca gelmez diyordum şimdi her an herşey olabilir
-
Bide 2014 te personelin bitanesi face miydi forymmuydu tam hatirlMiym oraya yazmisti demsitiki arkadaslar çalışıyoruz sonuclar i aksma yetistircz bekleyin az kaldi felan demsti hayirlisi olsun simdiden demisti ve gelmsti sonuclar hakkaten simdi oyle bi duyum varmiki
-
Daha önce duyumu doğru çıkan arkadaşlar duyum aldıkları kişilerin de ancak 2-3 saat öncesinden öğrendiğini söylemişlerdi. Acaba mümkün müdür kendilerine ulaşmaları net bi bilgi alabiliriz bu şekilde
-
@pokerface en azından @Sucuklu_Oralet arkadasimiz doğru bir yol göstermiş bize, bunu anlayabiliriz.
-
@prsnll-adayı-52 hahaha aynen ben de hep geç girebildim sonucuma ama bu sefer yogunluk olmaz dediler öğrenip çıkarız ins
-
Sonuç ne olursa olsun kazananları tebrik ederim.Sizinle bu sınavı takip etmek güzeldi , gece 4 de gelse bile haberimiz olur ama yolun sonu artık
-
@falanfilan insallah hocam, hayirli bir haber alalim da varsin yarin goreyim
-
@falanfilan hocam kurumlar saat farketmeksizin açıklıyorlar
-
Şimdi arkadaşlar siteye giriyorum ben ama şifre vb doğru yazdığım halde yanlış diyor bende sizde de mi öyle yoksa hiç mi girmiyor
-
@tercihiniyap aynen öyle.
-
@kerem valla benim facem yoktu ve ben memurlar netten gordum die hatirlym benide sınava girwn bi arkadsm aradi aciklandi dedi bi baktim saat 9 u gecio bu saattemi felan muhabbeti oldu yani sonradan forum u okudum ama 9 dan sonra ogrwndigim icin belliki o civarlarda aciklandi
-
@felix olabilir
O zaman arkadaşlar kimse sifre le girebiliyormuyum muyum diye kontrol etmesin,sistemi meşgul etmesin, uzmanlar sağlıklı bir şekilde işlerini halledip hemen bitirsinler iyi kötü akibetimizi bilelim, reelde bi kendimize gelelim
-
Sabah forumun sitesi de dondu, bu da biseye isaret mikiiyice kafayı yemeye basladim
-
Harbi şifre hatalı diyor