2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar bence baskanin seyahatte olacagi durumlar icin imza devri yaptığı biri olabilir ya da e imza sistemi varsa İstanbul'a dönüp dönmemesi birsey fark ettirmez
-
@dimitris olabilir neden olmasın Bence Osman Bey'e ulaşalım. Diyelim ki 'Sayın Müdürüm, habu sonuçları açıklat da artık millet gafayi yedi.' Belki işe yarar.
-
@ahulu61 Tahir Kaleli de aramızdaymış
-
Merhaba arkadaşlar,
Aramızda bugün insan kaynakları ile görüşen varmı ?
-
@fannymagnet Çok mantıklı
-
BANKADA MÜF.YARD. OLAN ARKADAŞA İK'YI ARATTIM, NET BİR TARİH YOK DEĞERLENDİRMELER DEVAM EDİYOR DEMİŞLER. CİDDİYE BİLE ALMADIM CEVABI
-
Açıklanmasına 1 dk bile kalsa in nın açıklanacak şu saatte demesini beklemiyorum.
-
@snkskl Hatta açıklandıktan sonra bile sorsak siteyi takip edin diyecekler
-
@dimitris bide işte çalışmana rağmen bu enerji maşallah forumun demirbaşı ️
-
Belki de biz çok beklenti içine girdik herseye hazırlıklı olmak gerek bu hafta da aciklanmazsa sasirmam artık
-
@secret Bugün Kdv'nin son günü bilgisayarda patır patır evrak işliyorum. Bildirim gelince foruma giriyorum mesaj yazıyorum sonra tekrar devam
-
[url=https://hizliresim.com/2JdqW2][img]https://i.hizliresim.com/2JdqW2.png[/img][/url]
-
-
Mantıken mesai saatinin sonunda açıklarlar hangi gün açıklanacaksa İK yı aramayalım diye
-
@dimitris maşallah Allah parmak uçlarına zeval vermesin kardeşim
-
Günaydın Arkadaşlar,
Umarım Herkes için Güzel bir Hafta olur. Anlıyorum Herkes heyecan dolu, Biraz daha sabır.
Haftaya bugün iş başı yapacağınızı hayal edin. Umarım herkesin Gönlüne göre olur.***Bugün, haberlerde İstanbul'da görev yapan bir vergi müfettişinin aldığı rüşvet haberleri görünce, Bu kadar işsiz vatan millet aşkıyla tutuşan görevini layıkıyla yapacak insan varken, Öyle haysiyetsiz insanların görevde olduğunu görmek, (Teftiş kökenli olan şahsim adına) çok üzücü.
Umarım, önce kendisine ve ailesine, Daha sonra vatanına ve milletine hayırlı görevler icap edecek olan insanlar seçilmiş olur.
Nasipse, Gelir Yemen'den, Nasip Değilse Ne Gelir ki Elden sözüyle Hutbemi bitireyim
Sağlıcakla,
-
@issiziktisatci Ekran başında mısın kardeşim? :)))
-
Evet kaçıncı sayfada bu iş sonlanır tahminleri alalım
-
@birgarip 298 olsun istiyorum
-