2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
facebooktaki grupta banka çalışanı cumartesiye kadar açıklanır diyor da bakalım artık
-
@issiz-0 açıklanır diye diye 2018 bitecek keşke martta girseydim mülakata bildiğin şubatın başından beri bekliyorum 40 gün oldu nerdeyse
-
@friedrich-hayek hayırlı sonuçlar alalım da inşallah bu beklemeye değsin. O küçük bedenim bir elenmeyi daha kaldırır mı bilemeyeceğim
-
sabaha açıklanmış olması dileği ile, iyi geceler
-
@secret hepimiz için öncelikle hayırlısı olsun. Emek veriyoruz, mücadele ediyoruz. Bunların karşılıksız kalmaması dileğiyle:)
-
Arkadaslar gunaydin, ben de zamaninda ayni surecleri yasamis biri olarak edindigim bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum. Belirsizlik cok zor biliyorum. Ben de eski halkbank personeliyim. Insan kaynaklari ve otelinizi ayarlayan bir kac arkadastan ogrendigim kadariyla kazananlarin oryantasyon egitimi 2 nisan pazartesi antalyada bir otelde baslayacak. Onunuzde maksimum bir hafta var yani sonuclarin aciklanmasi icin. Herkes adina hayirlisi olsun.
-
@yilmaz_33 hocam güzel bir 'gunaydin' oldu ,teşekkürler. inşallah dediğiniz gibi olur. Öyle olursa haftaya persembeye kadar sonucu ogrenmis olacagiz. Bu arada özel değilse, siz istifa mi ettiniz?
-
@prsnll-adayı-52 haftaya perşembe çok geç daha erken açıklanır bence
-
Başlayalım Sallamaya o zaman Geçen sene forumu okuyan be beni takip edenler bilir bizi
Öncelikle herkesin Hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar. Bir çok arkadaşım var halkbank bünyesinde çalışan, Bölüm müdürü, Şube Müdürü, Müfettiş, İç Kontrol ve Uzman statüsünde. Bazıları mutlu bazıları mutsuz, biraz göreceli bir kavram. Ancak, Her zaman Söylüyorum. En kötü iş, işsizlikten İyidir. Malum işsizlik alıp başını gidiyor. Halkbankası da maaş olarak herkesi tatmin edecek düzeyde, iş tatmini de biraz göreceli.
Sınav açıklama konusuna gelince, sayı oldukça fazla, Malum ülke olarak zor günler geçirdik. Bu ülke çok hain gördü. Bu yüzden alınacak her personelin, öncelikle küçük çaplı bir soruşturması emniyet kanallı Ve sosyal medya hesapları üzerinden. Çok zaman alacağını düşünmüyorum bu sürecin. Tahminlerlerim ve sallamalarım Nisan ayında başlanacağı Ve maaş alınacağı yönünde Dikkat ederseniz, işe başlama tarihi olarak sallamasyon takılıyorum. Sınav açıklama idari bir görevdir, Anlık gelişir. İnsan kaynaklarındaki çalışan Bile bilemeyebilir. Ancak, işe başlama tarihinin Nisa'n olduğunu varsayarsak, "Şampiyonluk yakın, Meşaleleri Yakın"
Herkesin Hakkında hayırlısı olsun diyerek Mor püsküllü Kalemimi İnzivaya alıyorum Bende Hakkari'de Denetimdeyim. Burada olan varsa, çayım Kahvem Vardır. Özelden yazsınlar
Haydin, Sağlıcakla.
-
@prsnll-adayı-52 bence perşembe geç olur malum istenen belgeleri yetiştirme olayı var bir de...haftaya bugüne kadar açıklanır diye düşünüyorum..
-
@marjinalfaydali inşallah hayırlısıyla açıklansın da günü düşünemiyorum artık ️
-
İDARİ YARGI VE KAYMAKAMLIKTAN, elendikten sonra... Çok Üzülüp Paylaşmıştım. Ama Rabbim Daha güzel kapılar açtı, Şuan başka yerlerdeyim. Beni tanımayanlar hem tanımış olsun diye paylaşıyorum, Hemde bu zorlu süreçte her zaman güçlü Ve kuvvetli kalmanız İçin. Şahsım tarafından karınca kararınca kaleme alınmış, Hayat felsefemi içeren bir yazıdır.
SATILIK TAKIM ELBİSE
İşçi bir babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 İle Alınmış.
Beden Ölçüsü 52, Normalde üstüme Tam Oturduğunu Düşünmüştüm.
Ancak, Bedenime Kat Kat Büyük Görülmüştür.
Buram Buram Basiretsizlik Kokar. Halbuki Anam Ne güzelde Koktuğumu Söylerdi Giyince.
Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir)
Rengi laciverttir, Mavinin Huy Olduğu Bedenime Yakışan, Ancak başkaları tarafından Yakıştırılmayan.
Geniş dünya görüşüme göre, Basmakalıplığı Darlığı Sevmediğimden, Paçaları Biraz boldur. Türk Usulü, İtalyan Usulündan Uzak.
Kravat Bordo renktir. Renk tercihini Meslek uğrunda "Bordo Bereli" gibi hissettiğimden. Ülke Aşkı, Görev Aşkı.
Anla işte Kardeşim Nasip Değilmiş, Yoksa Satar mıyım ?
"İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 ile Alınmış, Anamın giydiğimde gözünü dolduran, Çok yakışmış Oğul diyen ""Dünya Değerlisini""
Üstüne Hayaller, Emekler, Kazanırken Mutluluklar. Tebessümler Verilecektir.
Kaybedilirken, Hayal Kırıklığı, Üzüntüler... Sahibinden Kalacaktır.Arkadaşlar 3 Deneme. 3 Başarısızlık. Vardır Bunda da Bir Hayır, Vardır Vatanımın Milletimin Devlet Erkanlarımın Bir Bildiği. (İdari Yargı Ve Kaymakamlık)
Sağlıcakla,
-
@sucuklu_oralet cok tesekkur ederiz ilgilenip uzun uzun yazdiginiz icin. Allah isinizde kolayliklar versin
-
Merhaba arkadaşlar bir suredir yazilanlari takip ediyorum. Sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen biri olarak, umut tacirliği yapan arkadaşların yazılarından sonra artık dayanamadım ve hesap açtım.
Bilen biliyordur ama öncelikle şunu belirtmek lazım: Ohal kapsamında yeniden duzenlenen yasa ile kamu kurumlarına alınacak kişiler için sıkı bir güvenlik araştırması yapiliyor. Detay için
Güvenlik araştırmalarını Emniyet genel mudurlukleri yaptığı icin surec uzayabiliyor. Emniyet genel mudurlukleri basvuru tarihinden itibaren 2 ay icinde sorusturmayi bitirme suresi var fakat pratikte bu süreler uzayabiliyor.
Yani anlayacağınız sonuçların açıklanması tahmininizden çok daha uzun surebilir. Umut tacirligi yapan arkadaşlara inanip kendinizi uzmeyin. Sabırlı olup beklemek lazım, maalesef boyle bir donemde bu surece girdik.
Ayrica 2 Nisan da egitim var fln boyle laflara da inanmayin bir kere sonuçlar bugun aciklansa bile, şu anda başka kurumlarda çalışmakta olanların ihbar süreleri var. Bu da iş tecrübesine gore 2 hafta ile 6 hafta arasında değişiyor. Nisan başinda egitim olacaksa bu arakadaşlar nasıl katılacak?
Hepinize sevgiler ve saygılar...
-
@secret inşallah hocam.artık bıktırdı gerçekten....
-
@painkiller geçen sene işe başlama uzun sürmemişti ki ohal geçen sene de vardı. Ve hatta artık güvenlik soruşturmasını en fazla 2 ay uzatıyorlar. İşe geçişte sıkıntı olabilir ama kurumlar arası geçiş yapacak sayısı azdır diye düşünüyorum ve geride kalan çoğunluğu çok fazla mağdur etmezler gibi.
-
@marjinalfaydali bıktık ama yapacak birşey yok beklemekten başka hakkımızda hayırlısı
-
@secret sgk 6 aydır soruşturuyor=)))
-
OHAL geçen sene de vardı. Hatta geçen sene ülkece bu sıkıntılı dönemin başlarındaydık henüz. Mülakat sonuçları mülakatlar sürerken açıklandı(2 haftada). Yani çok çok kısa bir zamanda. Geçen sene işe başlayanlara şubede güvenlikle ilgili bir belge imzalatmışlar o şekilde işe başlama olmuş. Yani halkbankta kamu kurumlarındaki gibi bir süreç işlemiyor. İllaki güvenlikle ilgili bir soruşturma olmuştur ve olacaktır fakat bu sürecin uzun süremeyeceğini geçen seneki alımlarda gördük. Arkadaşlar ortaya bir iddia atarken lütfen altını doldurun sonra insanlar tepki gösterince “forumdakilerin olumsuz habere tahmmülü yok” demeyin
-
bence cok yakinda aciklanir arkadaslar. mulakat tarihlerini bos yere one almadilar yani.nisan icidir hepsi.butun duyumlar o yonde. guvenlik sorusturmasinin ayrıntılı yapılacagini da sanmam haa isterlerse uzatiyorlar ornekleri var ama 2 hafta one alinmis bir mulakat sureci var.