2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
5 nisan açıklanma 16 nisan iş başı diyorlar arkadaşlar.
-
@83istanbul Nerden duyum aldınız?
-
@snkskl duyum alan arkadaş paylaştı face grubunda. Onay bekliyormuş. Paylaştım dedi.
-
@83istanbul Ne olacağı bilinmez ama Nisana sarkacağını düşünmüyorum sonuçların
-
2 nisan eğitim diyen arkadaş halkbank çalışanı mıydı? çok tutarsızlık var yaa
-
@83istanbul hiç şaşırmadım bu tarihe desem
-
@duranvarlık bize yine hüsran var
-
Nereden almış duyumu , anlayamadim?
-
@83istanbul al işte bu da yeni çıktı abi yapmayın ya
-
@ahulu61 yeni çıkan derken? arkadaş mesaj attı. facede paylaştım onay bekliyor diye. benim duyumum değil arkadaşlar.duyum alabileceğim bir çevrem yok. yönetici onayladığında okursunuz sizde.
-
Hele şükür mayıs diyen yok. Inşallah haftaya açıklanır..Kasımda başvurduk sınava nisan geldi. Insan mevsimlerin bile tadını çıkaramıyor, bu beklenti sürecinde. Hayırlısı olsun.
-
@prsnll-adayı-52 bende korkuyorum mayıs duyumundan. 2016 guy beklerken aralık ocak şubat mart 4 ay boyunca her hafta duyum paylaşılıyordu. kafayı ymeye gelmiştik. önümüzde ki hafta açıklansa da iyi kötü önümüze baksak artık.
-
Bugün mübarek gün arkadaşlar dua edin
Hayırlı sonuçlar alalım da -
Basvıru. Halkbanka giriliyor mu bakar mısınız
-
Giriliyor
-
@barbarian ok. Yanlış alarm
-
Arkadaşlar aldığım duyuma göre ne zaman açıklanacağı sır gbi saklaniyomus bölge müdürü bile bunu soylemiyomus ama çok derin bir araştırma varmış bu fetö olaylarından da dolayı o yuzden gecikme olmuş
-
Bu 2 nisan muhabbeti nereden çıkmıştı? Duyum muydu yoksa genel müdürlükte mi söylemişlerdi?
-
Facedeki grubun yöneticisi de duyum paylaşmak yasak demiş şimdi...
-
Hay allah ya gercekten cok gereksiz bi yonetici en basindan beri sinirlendiriyor beni