2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bir hareketlilik yok Facebook gurubunda.
-
@mağdurum burası daha heyecanlı
-
@vlkrt gerçekten bu hengamede bunu mu merak ettin ? Bravo
-
@vlkrt İzin veriliyormuş.
-
@onuktekin arkadaşlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun. Allah bu güzel mübarek aylarda gönlümüzden geçeni hakkımıza razı eylesin. ️ Bol dua ile iyi geceler
-
@secret Amin. Sizinde inşallah. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
-
Dostlar iyi geceler.valla uyku tutmuyorr biri cumaya kadar aciklancakmis diyor biri emniyette kazananlar arastiriliyor diyor kafamdaki hesaplar yuzunden uyuyamiyorum:( umarim yarin aciklanirr
-
@duranvarlık cuma açıklayıp pazar cagirirlarsa zor olur o yuzden perşembe açıklamaları daha mantıklı ki genelde de perşembe acikliyolar
-
Günaydın arkadaşlar bugün 1 dk bile uyuyamadım hayra alamet değil bu durum bu saatten sonra uyuyamam da ya açıklanırsa diye :))
-
Günaydın arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun inşallah bugün hayırlı bir haber alırız
-
Günaydın arkadaşlar .Bugün açıklanması dileğiyle Hayırlı Kandiller
-
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:)
-
@grimmjow sürekli tik atacak halde uyuyunca uyuduğumu da anladım ️ İnşallah bugun açıklanır mübarek günde
-
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@bozok benzer bir soruyla ben de karşılaştım hiç bu amaçla sorulduğu aklıma gelmemişti açıkçası ilginç
Acaba ne yönde bir cevap karşı tarafta güvenilir olduğumuz hissiyatını yaratır ki bu durumda
Bilemiyorum
-
Kandilimiz hayirlara vesile olsun..
-
Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar güzel haberler almak dileğiyle
-
Hayirli kandiller arkadaslar umarim bu hafta bitmeden guzel haberler aliriz..
-
Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.İnşallah bu mübarek gün ve gecede hayırlı sonuçlar alırız.
-
Hayirli kandiller arkadaşlar, her şey gönlümüzce olur inşallah. Umarım banka da sonuçları açıklayarak kandilimizi kutlar
-
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. İnşallah kandil kadar güzel hayırlı bir sonuç bizim olur