2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Yok mu duyum falan arkadaşlar varsa ulaşabileceğimiz birileri yazsanız en azından biraz rahatlarız
-
Sayfa 300 kutlu olsun
-
bence totem yapalım bugün boyunca sayfa 300 de kalsın
-
@crnm dayanamayız yazarız bence
-
Gruba kimse de yazmayınca kesin açıklandı herkes sonuçlara bakıyor psikolojisine girip hemen halkbank sitesine giriyorum
-
@dimitris hahahah :)) bu gergin bekleyişte yüzümü güldürdünüz,Allah ta sizi güldürsün
-
Artık valla açıklansın telefona sms geliyor acaba halkbantan mı geldi diye bir heyecanla gözümü kapatarak açıyorum bi bakıyorum ya Vodafone ya da saçma sapan reklamlar...sonra hayal kırıklığı
-
şifreyi de gire gire ezberledik valla ama tık yok
-
@issiz-0 hocam sifre zaten ezberlenmesi gereken bir sey
-
Face de biri bugün açıklanıyor hayırlı olsun demiş demesine dee trol değildir inş
-
Ben de bugün diye duymuştum daha öncede söylemiştim, insallah aciklanir
-
@83istanbul Allahım sen daha fazla bizi trolleline bırakmadan yüzümüzü güldür amin.
-
@hattorihanzo hocam ilk zamanlar gelen mesajdan açıp bakıyordum ama gire gire ezberledik
-
@83istanbul yazış tipi sanki dalga geçiyor gibi de inşallah günahını alıyorumdur
-
geçen wp grubunu sormuş onda da gülen suratlar koymuş. grupta olanlar varsa sıkıştırsınlar
-
@felix Hayır ne zevk alıyorlar bu trol işinden ilginççççççç
-
@issiz-0 hocam bence siz trollerle nickleri değiştirin, bence onlar hepimizden daha işsiz
-
Insan bir şeyi beklerken her gün farklı ruh haline bürünüyor, gerçekten zor.
-
@felix güldürdünüz valla doğru söylüyorsunuz
-
- Yorum 300. sayfa açıkla artık ya banka