2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bozok mesela bana da bişi sordular kasa ile ilgili çok ikilemde kalıp biraz saçmaladım güldüler en azından dürüstsün dediler bende ilk mülakatım hiç deneyimim yok illa bu konular ile ilgili eğitim alıcaz dedim onlarda evet haklısın eğitiminiz olacak dediler ama şu en azından dürüstmüşsün kısmı baya bi kafama takıldı :/:D
-
Bugün ik ya güvenlik soruşturması yüzünden mi süreç uzuyor diye sorduğumda, "güvenlik soruşturmasını kamu kurumları yapıyor, biz anonim şirketiz. Güvenlik soruşturması yapmıyoruz" şeklinde cevap aldım.
-
@futureguy bunun cevabını da aldık şimdi neyi tartışcaz
-
@meltem_90 hocam sinav aciklndigi gun siz duyum paylasmissiniz 11 ocakta . ve gayet guvenilir. Cunki siz soyledikten sonra aciklandi 2 saat icinde. Hic duyumunuz yokmu yakin zamana dair keske olsa yine ya
-
@felix Maddi olarak zor bir duruma düşersen bankaya bir tehdit misin onu ölçmüşler dedi kuzenim
-
@bozok vay be neler düşünüyolarmış korkmaya başladım inşallah saçmalamamışımdır farkında olmadan diye
-
@futureguy o deilde daha yeni idare hukuku calistim. Bildigimi de unuttum yada okuduğum seyide mi anlamiyorum acaba halkbnk hizmet yonunden yerinden yonetim kismnda yer aliyo ve merkezi yonetimin vesayet denetimine tabi , ve kamu kurumi adi altinda gecmiomu. Dolayisyla da guv sorusturmasi yapilmali yani , yapilmamasi cok adaletsiz olur diymi
-
@crnm valla dürüstlüğünüzü beğenmişlerdir bence yoksa bunu belirtmezlerdi diye düşünüyorum
-
@paisse keşke olsaydı ama bana bunu söyleyen kişiyi fazlasıyla sıktım ve yanıtsız kaldım ben sizden daha çok merak ediyorum şüpheniz olmasın
-
@paisse o kadar idare hukuku bilgim yok maalesef
-
@meltem_90 tüh bre keske soru sorma hakkinizi simdi kullansaydiniz:) ama haklisin insanin gunde 3 kez sorası gelio
-
@paisse "Güvenlik
soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak" 657 sayılı DMK'nun Genel şartlarına eklendi. Halkbank'ın bu alımı 657'ye değil 4857'ye tabii. Onun için GVS zorunlu olmamkla beraber dosya üzerinden yapma olasiliklari yüksek -
@felix ben baya tedirgen oldum sanırım beni de denemişler bu şekilde ve ben düşmüşüm
-
@futureguy yok bwnce yapılıyordur devlete ait olan bi suru anonim sirket var. Ornegin botaş ve tabiki kpss yle alim yapio ve tabiki guvenlik sorusturmasi oluyo yani
-
@buhara teskkr cok mantikli
-
@bozok olabilir hocam ben de ilk önce öyle düşündüm sonra yani çok beceremedin ama en azından dürüstmüşsün gibi algıladım
-
@crnm size de mi benzer soru geldi beni de başka konudan denediler düştüm mü bilmiyorum bile acaba herkesi farklı farklı konularda denediler mi ya
-
@bozok ben de anlamadım nasıl ölçülmüş oldu bu durumda
-
@felix ya bana kasa idaresi ile ilgili soru sordular şube müdürün geldi çok acil ödemesi var 15 dk için kasadan para istedi hemen getircek geri verir misin dedi o an vermemem demem gerektiği belli yani ben bi an boş bulunup veririm dedim en azından dürüstsün dedi ben de sanırım vermemem gerekiyo vermem dedim ama bunların eğitimini alıcaz illa ki dedim onlarda evet tabi ki eğitim alıcaksın dediler yani hocam bu çok iyi bi izlenim değil gibi geldi bana o yüzden hani dalga geçer gibi gülmediler ama hayırlısı artık
-
@issiz-0 Özel şirketler bile yapıyor. Yapmayacaklarını hiç sanmıyorum.