2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@clandestin okudum onu hocam umitlendim bir an da Kısmet bu işler
-
@reisbey aynen öyle kısmet, ben de düşük bir puanla çağrıldım ve yaş olarak da son şansımdı. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@clandestin sizin de hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Teşekkür ederim
-
Bekleyemeyince, can sıkıntısı çoğalınca napıyoduk?
-
Surekli bakiyorum foruma aciklan mis mi die .
-
Özellikle memur veya mesaisi 8:00-17:00 olan arkadaşlar ben şunu merak ediyorum mesela mesai saatleri içinde yapmanız gereken kişisel bir işiniz olunca örneğin elektirik aboneliği alma,araç devir işlemi vb. nasıl oluyor çalıştığınız kurumdan izin kolayca veriliyor mu?
-
@reisbey 33 ing 27 ikt 29 mly 26 hukuk 15 mat, hayır niye aramadiniz ki ztn 5 soru daha yapsaymisim kendi geliyormuş ikamet izmit bu arada yani İstanbul'un çoğu ilçesinden yakın
-
@meltem_90 ben cs oynuyorum siz de el işi falan yapın :))
-
Yeni bilgilerle geldim. Akşam dediklerime ek olarak kazananların listesi şu an emniyetteymiş arkadaşlar emniyet geri gönderdiğinde hemen açıklarlarmış. O yüzden kesin tarih verenlere kesinlikle itibar etmememiz gerekmiş.
-
@bianconeri bunlara çağırmiyorlarsa ayıp cidden hocam ya. Daha ne olsun anlamadım ki
-
@ahulu61 o gelmez emniyetten hocam ya dediğiniz gibi kesin tarih verenlere inanmamak lazım. Uzun sürer kanaatindeyim şuan
-
@ahulu61 çok heyecanlı. inşallah uzun sürmez. ne zaman gönderirler acaba bu sefer de emniyette tanıdığı olan var mı diye arayacağız
-
Empire Total War oynayan var mı ? Efsane oyundur. Osmanlı İmparatorluğunu alıp long campaign'e başlayacağım. Oynaya oynaya kpss tarih bilgim de arttı
-
@reisbey bende hem his hem istek olarak erken açıklanacağı kanaatindeyim ama işimiz emniyete kaldıysa şu hassas dönemde tüm düşüncelerim yok oldu.
-
@bianconeri 32 ing 30 hukuk 28 ikt 23 muhasebe 16 mat bi daha kafadan mat yapmıcam benden geçmiş
-
@issiz-0 kanka benim peder polis ama o öğrenemez arkadaşlar YOK MU İSTANBUL EMNİYET te tanıdığı olan
-
Emniyette cok surmez arkadaslar arşiv araştırması sadece
-
O nedir hocam tam olark
-
@mehmetsakin44 1000 kişi ya belki ondan uzun sürer diye düşündük
-
@mehmetsakin44 benim nasıl olacağı hakkında bir bilgim yok üstad inşallah dediğin gibi olur