2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiz-0 arkadaşımın verdiği bilgi o yönde teftişlerde şubelerde sıkıntılar çıkıyormuş. Yani vardır bir durum bana söyleneni paylaştım.
-
@secret ne açıklanır anlamadım.. Şube ile ilgisi nedir? Genel müdürlük insan kaynakları açıklayacak
-
@reagan internetten bakınca sefaköyle izmir mi ne çıkıyor eğitim yeri olarak. Silivri çıkmıyor artık yok herhalde
-
@reagan kendimi anlatamadım karıştı hepsi sınav açıklanmama sebebini söylemedim tam manasıyla. Banka içinde karışıklıklar varmış, şubelerde teftişte sorunlar çıkıyormuş, o yüzden yeni personeli verecekleri ihtiyacı olan şube hangisi bunlar belirlenememiştir tarzında konuştu arkadaşım. Teftişle tamamen alakalı değildir.
-
Başlarda umutlu olup da açıklanma zamanı yaklaştıkça umutsuzluğa düşen var mı
-
@meltem_90 ben varım hocam tam sabah annemle bunu konuştum ben de
-
@meltem_90 Ben varım ve artık olmayacakmış gibi hissediyorum bunun sebebide mülakatın her anını didik didik etmemden kaynaklanıyor.
-
@meltem_90 her sabah kötü geçti olmayacak diye güne başlayıp gece başımı yastığa koyduğumda hayal kurmadan edemiyorum ️ Hayal kurdukça yaşanan üzüntü de artıyor ama insan bekledikçe engel olamıyor sanırım
-
Şubenin önünden geçerken içeri giresim geliyor,sizdede oluyor mu:)
-
@secret dostum bu işler ilandan önce olan bişey hangi şube kaç personel ihtiyacı varsa onlar ilandan önce belirlenir kurum ona göre ilana çıkar diye düşünüyorum. Şuan belki eklemeler yada yer değiştirmelerden kaynaklı ufak tefek sorunlar vardır bankada ama bence o bile bu kadar sürmez ben herşeyin belli olduğu ama ufak çaplı bir güvenlik soruşturması yapıldığı düşüncesindeyim
-
@birgarip bugun yine bankaya gittim sira aldim tam da bos bi personele denk geldi oturdum mulakati anlattim sonra, sizce ne olur fln diye sordum :)) Cok sagolsun anlatti guzel bi sekilde ciktim ordan. Guvenilir oldugunuzu hissetmeleri cok onemli dedi cunku yeri gelecek siz kasayi arkadasiniza emanet edeceksiniz veya tam tersi olacak dedi. Bunun gibi seyler oldugunda sorun cikmamasi cok onemli dedi
-
Arkadaşlar sınavla beraber 4 aya yakın oldu, iyi günler geçti kötü günler de oldu.İnsallah sonuç iyi olur, olumluda olsa olumsuz da olsa sevinclerede uzuntulerede ortak olucam.Uzmanlik için beklediğimi belirtmiştim hepiniz hakediyorsunuz çok güzel insanlarsiniz.Bazilarinizi tanıma firsatim oldu ve gayet hakedecek insanlar.Ama sabredelim yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.Haftaya perşembe yani 29 u diye hep belirttim.Duyumdan ziyade soruşturma devam ettiğini kesindir.
-
@jacky-boy olabilir ben kesin birşey demedim zaten.tabi ki bildikleri birşey vardır. Araştırıyorlardır bizi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@meltem_90 güvenilirliğimizi on dk süren karşılıklı konuşma mı belirliyor ?
-
@secret doğrudur kardeşim herkes elinden geldiğince bilgilerini paylaşmaya çalışıyor bende bilgim dahilinde doğruyu bulabilmek adına fikrimi belirttim inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatır en kısa zamanda sonuclarimizi öğreniriz
-
@jacky-boy amin inşallah
-
@nikola-tersla aynen katılıyorum ama insan sarrafı da olmuşlar ben konuşurken ik yetkilisi hareketlerimi acayip inceliyordu. Mimiklerin, el kol hareketlerinin bile bir anlamı varmış
-
@felix tamam incelediler ben de fark ettim de o kadar da değildirler
-
@nikola-tersla mesela benim kız arkadaşımın ailesinin varlıklı olup olmadığını sordu. Ben de varlıklı sayılır deyince anneni seçemezsin ama kaynananı seçebilirsin dedi gülerek. Finansbakta müdür yardımcısı kuzenime bu durumu anlattığımda senin güvenilirliğini ölçmüşler dedi. Onlar bu işin sarrafı
-
@bozok bunda neye göre güvenilirliği ölçmüşler ki ilginç kırk yıl düşünsem aklıma gelmez sanırım