2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@grimmjow yapamıyor..ipden engelliyorlar
-
@marshallkeyness hocam zaten devlet bankası?
-
@issiz-0 toplamda 1500 e yakın kişi olacak o zaman. Eğitime topluca almak ne kadar verimli olur, o kapasitede oteli nasıl ayarlarlar muamma. Bana da uzmanlık, müfettiş, istanbul servisin oryantasyonu istanbulda diğerleri antalyada olabilir gibi geliyor. Gerçi şimdiye kadar ne dediysek patladı umarım artık uzamaz daha fazla.. Dünkü ik çok uzun sürmeyecek demişken bugünkü iknın unutun demesi modumu çökertti
-
@felix hayırlısı olsun inşallah napalım bekleyeceğiz. Ben resetliyorum beynimi. Sonra diyorum daha önce mülakat sonucunu böyle mi beklemiştin. ya da onların kısa sürede açıklanamayacağını bildiğim için galiba ay of
-
@felix hocam gerçekten benim de mülakat anılarım silikleşmeye başladı, bekledikçe aylar geçmiş gibi geliyor
-
7 Şubat'ta girdim 44. Gün bitti 50 yapacaklar gibi
-
Unutun derken acaba ne kadar ertelerler en fazla ya
-
Ik 'nın telefonda söylediği şeyler pekte inandırıcı gelmiyor bana. Sinav sonuçlarını beklerken hepsi farklı şeyler söylüyordu. O yuzden yarin açıklanacak deselerde 1 ay sonra deselerde cok beklemeyin deselerde kendi adıma inanmiyorum.
-
-
@blairwaldorf aynen hocam acaba hiç mülakata gitmedim hepsi rüya mı diye düşünüyorum bazen
-
@bianconeri 8 şubatta da ben girdim martın ortası kesin açıklanır diyordum
-
bence ik nın dediğine çok takılmayın.sağ gösterip sol vuruyorlar.sınavların açıklanacağı gün de bilgimiz yok,bekleyin vs denmiş ama aynı gün açıklanmış..zaten dendiği gibi gerçekten 2 nisan eğitim başlangıcıysa en geç haftaya bugun açıklanmış olur.ha gönül ister ki bir sürpriz olsun ve akşam öğrenelim....
-
@okunoku hiç bilmiyorum ama ik ların bir dediği de birini tutmuyor. Face grubunda da hala cumartesiye kadar açıklanır nisanda iş başı olacak diyen çalışanlar var. Dünkü duyuma baya güvenmiştim, çok kesin konuştuğundan değil tarih olarak da mantıklıydı ama o da fos çıktıktan sonra kimsenin dediğine de inanasım kalmadı. Heycan oluyor işte ancak duyum olunca
-
Facebook grubunda bir çalışan(şubede falan fotoğrafları var troll değil kesin çalışan) arkadaş cumartesiye kadar açıklanır sonra oryantasyon yazmış. Nisanın 2.haftası işte olursunuz demiş.
-
@ceterisparibus sınav sonuçlarını beklerken daha bekleyin açıklanmaz diyen var mıydı hocam? Sonuçları beklerken ben hiç takip etmedim merak da etmemiştim bilmiyorum.
-
@felix ilan başlığında yazılanları okudum. orada biri demişki aradık ama şubatı bulabilir sonuçların açıklanması. gel gör ki sonuçlar 11 ocakta açıkllandı. demekki her söylenene inanmamak lazım. insan kaynaklarının tarih vermemesi çok normal
-
@felix o kadarını hatırlamıyorum ama çok fazla konuşuluyordu ustunde çalışıyoruz, kesin tarih veremiyoruz diyorlardi. kendim aramıştım açıklanadabilir aciklanmayadabilir tarzi konusmustu. Hatta o zaman bugun de mi aciklanmayacak demistim yok oyle demeyelim demisti, heran olabilir gibi, sonra 1 hafta yada 2 hafta geçti
-
@felix o kadar kişiyi tek otel olarak düşünmemek lazım ben turkcellde çalışırken elçiler zirvesi vardı 6 otel tuttular 5.000 kişi için belki bankada bu şekilde birşey yapabilir.
-
@aksakrekabet İstanbuldaki eğitimlerde böyle oluyor genelde otellere dagıtıp eğitime servisle götürüyorlar. Ama Antalyada olacak deniliyor genelde herhalde grup grup alırlar bizi de
-
arkadaşlar halkbank site çok mu yavaş bana mı öyle geldi