2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ahulu61 herkesin sorusturmasi bulundugu ikametgahtaki emniyet mudurlugunde olmaz mi ki? Ben oyle dusunmustum
-
@ceska sonuca çabuk gidilen oyunları seviyorum cs 1.6 favorim :))
-
Emniyetteki islem GBT gibi hemen kimlik numarası girilerek bakılan biseyse çok uzun süreceğini sanmıyorum
-
hayatımda ilk defa emniyette adım olsun istiyorum
-
@meltem_90 bilgim yok ama zannetmiyorum meltem hanım emniyetin kullandığı sistem her yerde aynı olan bir sistem işi o kadar karıştırmazlar.
-
@ahulu61 o zaman gene de haftaya kalır bizim sonuçlar
-
Kara perşembe is coming
-
Halkbank sonuc beklemek ne zor mus.artik ders calismak istemiyorum... resmen bunaldim .ne zormus beklemekk. Sabir umarim gec kalmaz sonuclar arkadasLar
-
her gün yeni bir heyecan maşallah gruba
-
Resmen iki mesaji birden okudum az once. Evet yaptim
-
@reisbey bilmiyorum absürt birşey istiyorlar herhalde matematik olması dünyanın en saçma işi, alanda hepsinden yüzde 70 başarı ing yüzde 80 basari sağlayan birinden daha fazla birşey beklemek ne bileyim ikametgaha kaldıysa bu iş ooo
-
@felix ya ben 20 tane çıkar doğru diye salladım sürede yetmişti halbuki can sıkıntısına readingleri okuyup kafama göre hikayeyi ceviriyordum matematik nedir abi bankada abaküs ile işlem mi yapıcaz
-
@mrvguy hepimiz için çok zor valla geceleri uyanıp aha açıklandı diye siteye bakıyorum. Kpss falan kalmadı zaten işim gücüm açıklanmasını bekleyip duyum toplamak oldu
-
@ceska Europa Universalis 4 öneriyorum o vakit size
-
Banka sonuçlari açıklarken acele etmiyor ama sonuçlar açıklandıktan sonra belge toplamak için geçen sene 1 iş günü bırakmışlar. Ayrıca eğitimden sonra da hemen iş başı oluyor bildiğim kadarıyla, özellikle İstanbul'da çok sayıda başka ilden gelen var bunlar hangi ara ev tutacak, eşya alicak, belge toplicak.. bunu düşünmemeleri bencillik.
-
@salieri Haklısınız hocam ise gireyim steamdan alacağım o oyunu
-
Face'de biri bu hafta açıklanacak yazdı müfettiş söylemiş ben yazışıyorum şu an gelsenize çok eğlenceli
-
@ceska ek paketleriyle almanızı tavsiye ederim umarım almak nasip olur
-
@bianconeri aynen hocam saçma bence de. Vakıfbank başlığında okudum biri 53 diğeri 57 ile çağrılmış. Onlar adına sevindim. Merak ettiğim tek şey kriter sadece ikametgah mi acaba
-
@bianconeri ya ben ing den kalsam üzülmücektim ama mat nedir ya utandım kendimden bir de amma kolaymış dedim ama benim sonuçta sıkıntı var boş bırakmadığım halde boşum var gözüküyor. Bu işlerde neden hep istanbullu olmak avantaj allah aşkına çok saçma halkbankın öyle şartı yok en azından