2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness kanun mu? Valla hocam güncel bes haberlerini bilmiyorum tek bildiğim bunlar.(hatalı bilgiler olabilir) Yani siz bildiğinizi söylemişsiniz, onlar da sormak için sormuştur büyük ihtimal
-
@meltem_90 teşekkür ederim rahatladım su an
-
@falanfilan evet hocam kanum yayımlanmış gecen sene bu konuyla ilgili mülakattan sonra araştırdım sizin dedikleriniz doğru
-
@marjinalfaydali bana da gelmiyor bildirim @paretowilfredo
-
@mrmojorisin bu nasil bir tespittir yaa
-
Arkadaşlar ben çok heyecanlanmaya başladım pazartesi diyorlardi belki de saatler kaldı
-
Yok mu yarın için duyumu tahmini olan? Açıklanırsa kaç gibi açıklanır?
-
@meltem_90 valla bu haftadan benim acayip ümidim vardı olmadı o yüzden bir çöküntü oldu. Şimdi de bende bir rahatlık var inşallah tersi çıkar da rahatlarız
-
@mcancakar duyumlar boş artık bence, kimse saati tutturamaz
-
@mcancakar yarın açıklanırsa bile sabah açıklanacağını düşünmüyorum, saat 2den sonra olabilir( açıklanırsa tabi).
-
@meltem_90 pazartesi salı mı diyorlardı yoksa direk pazartesi mi diyorlardı hatırlıyo musunuz? Allahım bu işsiz son pazar gecemiz olsun nolur
-
Sucuklu oralet pazartesi veya sali demisti. Bence pazartesi icin dusunuyolardir ama aksilik cikarsa saliya kalir diye dusundum
-
@meltem_90 salı sallanır pazartesi iyidir ️
-
Su an zaten sonuclar sistemdedir, belki de bir butonluk işlem kaldı, ya da nasıl yapıolarsa artık.
-
@prsnll-adayı-52 benim yarın için umudum var ama bakalım. Salı açıklancak olsa niye sistemi cumartesiden kapatsınlar diyerek kendimi avutuyorum
-
@ahulu61 niye korkuyorsun ki bu kadar babandan sanki eroin içiyorsun alt tarafı sigara yav neden bu kadar abartılır anlamam yaş mı küçük ondan mı ?
-
cumartesi güncellendi falan filan bunlar komplo teorisi... pazar günü tatil diye açıklanmaz diye düşünmeyin. bu açıklama işi her hangi bilgisayardan sisteme admin girişi ile açıklanır. isterse gece uykusu kaçar gece 2 de açıklar. yok nisanda eğitim var nisan olmadan açıklanır gibi çıkarımlar da yapamayız. mayısa bile aksatabilirler. bu bir kanuna bağlı değil, bir aksilik olur alımı bile iptal ederler. türkiye burası neler görülmedi?
-
@yasaklı dedem, amcam ve amcaoğlum sigara yüzünden öldüler. Babamın büyük bir nefreti var sigaraya kendi de kullanmıyor. Sülale de kullanan bir tek benim
-
@ahulu61 belki bırakman için bi bahane olur.
-
@nikola-tersla yeteri kadar bahanem var dediğin gibi zaten bizim kanımızda ki hastalıklar hep altsoya geçiyor dedemde ki hastalıkların hepsi amcalarımda ve babamda var bende de bir kısmı başladı ama sigarayı seviyorum sevdiğim bişeyden de eksik kalmak istemiyorum