2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar size bi sorum olacak diyelim ki kazandık evrakları İstanbul’a mı teslim ederiz yoksa eğitim yeri Antalya’da ise oraya mı götürürüz nasıl oluyor bu işler şundan soruyorum 3 ünde mülakatım var. İstanbul olursa işim kolaylaşacak. Ortada bir şey yok ama insan düşünüyor ne yapabilirim nasıl yaparım diye. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa özelden de yazabilirler şimdiden cevaplar için teşekkürler.
-
@cokgizliissiz eğitimin nerede olacağını kesin olarak bilmiyoruz. Eğitimin olduğu yere veriliyormuş belgeler. Geçen senelerde öyle olmuş.
-
Arkadaşlar diyelim ki kazandık. Şehir dışından gelenlere taşınmaları için bi süre ya da kalacak yer falan nasıl oluyor ? Bi de sağlık raporu almak ne kadar sürüyor ve hangi bölümlerden onay almak gerekiyor
-
Bilgisayardan basvuru ekranına giriş yapabilen var mı şifre yanlış diyor normalde demezdi
-
@issiziktisatci yok girmiyor şifremi unuttum diyorum posta servisi bakımd tarzı bir şey çıkıyor
-
@mcancakar Ama şifreniz doğru sizin de dimi
-
@issiziktisatci doğru kaydetmiştm ben girmedi sonra elle girdim yine girmedi. Heyecanlandım valla:)
-
Bende denedim girmiyor hazırlıklar başladımı yoksa:)
-
@mcancakar ben de
-
meltem nerde meltem90 arkadaş o da demişti
-
Bende de girmiyor ama şifre dogru yanlış dıyor
-
Herzaman girdiğim tc ve şifre. AMA YANLIS DIYOR
-
Aynen girilmiyor
-
Size katılıyorum denedim şifre yanlış dyor yanlış bir şey girmedim halbuki
-
Haftasonu aciklanirmi kiii
-
Benimde yanlış diyor. Geliyor mu yoksa...
-
@prsnll-adayı-52 2014te cumartesi akşam 9da açıklandı yazmıstı kazanan birisi
-
@prsnll-adayı-52 2014de bir cumartesi akşamı saat 9 gibi açıklandı demişlerdi sanki
-
merhaba arkadaslar. bende şifre olayını görünce yeni kayıt oldum uzun zamandır takip ediyorum bende şifre ile giriş yapamadım normalde otomatik olarak giriyordum bilgisayardan. sanki şifre ile giriş yapılamadıgı zaman 2 3 saat içinde açıklanıyor gibi bir sey okumuştum burada doğru muydu
-
@issiziktisatci bu sevindirici biseyy ozaman. Bakalım gorucez