2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci personelim
-
@gökalp hadi ya yokdil 90 YDS 80 di gitti a kadro
-
@gökalp Hocam bişey denmiyor mu hiç içerden yeni personelle ilgili
-
@gökalp hocam peki yds kaç yıl geçerli 5 yıl mıdır? onda bi değişiklik var mı acaba
-
@issiziktisatci tayinler yükselmeler hep muallakta sizi bekliyor herkes nisanda başlıycaksınız ama tam tarih bilemiyorum
-
@kerem yok yds aynı 5 yıl geçerli
-
@gökalp Hocam kötü olmuş gerçekten bu. Dil tazminatları A B C seviyelerine göre ne kadar oldu peki orada da bir iyileştirme oldu mu bu yıl? Baslangıç C seviyesi 70 mi yoksa bazı kurumlardaki gibi 60a da var mı tazminat?
-
@nairu24 en az 70 puana tazminat veriliyor 260 lira.
-
Nedense geçtiğimiz salı günü umudum bayağı kırıldı. Artık en az haftaya açıklanır diye düşünüyorum. Fakat sadece his.
-
Bugün duyumu olan yok mu ?
-
@gökalp. Hocam peki olurda kazanmak nasip olursa surec nasil işliyor farkli ili tercih ettim de 1-2 gunde evrak teslim eğitim hemen iş basimi
-
Sanırım 'duyum' suz bir günde aciklanacak
-
Allah aşkına bir şeyler duyun, duyan varsa da korkmasın söylesin geçmiyor zaman
-
@krtalprn facebooktaki duyuma göre en geç cumaya kadar açıklanacak yazdılar
-
@issiz-0 eyvallah hocam
-
Sanirim sonuc aciklanmalari haftaya kaldi .herkesin regaip kandili mubarek olsun.su guzel gunde hayrli haberler aliriz yinede umarim insallh.
-
artık ben de haftaya kaldığını düşünüyorum
-
Ben gecenlerdede demistim.en gec cumaya kadar aciklanacak diye duydum hocam.listelerin belli oldugunu guvenlik sorusturmasi oldugunu duymustum gecen hafta cuma gunu.ama yinede allah bilir.
-
@mahalkme yarınki cumaya göre mi duymuştunuz hocam siz de?
-
Evet yarinki cumaya gore duydum bende gecen hafta.