2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mülkiyeli45 sağ olun hocam buldum. O zaman bankanın rengi mavi bir kravatla gitmek daha iyi olacak
-
Herkes maasi su kadar falan dio.ama ben neden anlayamıyorum bi türlü anlamadım. tek cift temettu cok karisik. Ortalama 2500 dedikleri dogru mu. Yani mulakatta sorulursa ortalama olan rakami soylemek yeter mi. Daha once bu soruyu cevaplayip tekrar okuyan varsa lutfen k. Bakmayinacemiliğe verin
-
@keciburcu tesettur diyince yardımcı oluyim dedimben daha gecen ay almistim Accorttan hem uzun ceketi hem de sık bi takim tavsiye ederim bakmani
-
Ben de tesettürlüyüm ama kıyafeti hiç düşünemedim. Tabi ki bir araştırma yapalım ama kimse kara kaşımıza kara gözümüze bize almayacak
İdeal giyim rengi belli arkadaşlar, füme ve bordo konusunda arkadaşım beni uyardı ki halkbankta çalışıyor. Halkbank mavi, eşarp ya da şalınızda maviyi kullanın derim. -
Bakımlı gözükeceğimiz doğal makyaj yeterli
-
mülakatta çıkabilecek sorular hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
Okurken bir seminer düzenlenmişti mülakat kıyafetleriyle ilgili hatırladıklarımı paylaşayım
Erkekler için lacivert veya siyah takım kravatta kesinlikle mavi hatta slayt gösterisi hazırlamışlardı bürokratların hemen hemen hepsi mavi ve tonlarını takmışlardı
Kadınlar için yine lacivert veya siyah takım abartıdan uzak makyaj takı konusunda küçük tek inci gibi bi kolye veya yine küçük küpelerden bahsetmişti saçın toplu olması tercih ediliyormuş. Ayakkabı konusunda hatırladığım tek şey kısa topuk -
@secret belirlenmiş bi soru tarzı yok bence her şeyden soru gelebilir normal ders çalışmak biraz da şans olduğunu düşünüyorum gerçi benim korkum bildiklerimi söyleyememek o heyecanla
-
@marjinalfaydali coook tesekkur ederm️
-
@prsnll-adayı-52 kesınlıkle ve sanki cümleleri birleştiremiyorum kendımı bıle suan tanıtırken heycanlanıyorum
-
@meltem_90 hocam insallah .oyle olur.haurlisi umarim forumdaki emek veren herkes mulakatimizida geceriz
-
@marjinalfaydali bende ekonometri mezunuyum alanı mla ilgili sorarlar siye ben de korkuyorum açıkçası bilgilerim köreldi Kpss çalişmaktan
-
Konuyu stilettolardan, ombrelerden, kahküllerden daha ciddi noktalara taşıyalım. Bayanlar arasında şıklık yarışı olacağını son birkaç sayfadan anladık zaten Neyse bence mülakatta alanla ilgili sorular sorulabilir sınavda fakat bunların ben daha ziyade ifade tarzınızı, kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi ve anlama kabiliyetinizi ölçmeye dayalı olacağını düşünüyorum. Sınavda zaten tüm adayların alan bilgisi ölçüldü. Yeterli olanlar mülakata kaldı. Mülakatta tekrar adayın alan bilgisi ölçüleceğini düşünmüyorum. Bankacılık ve güncel ekonomik veriler ağırlıklı çalışmak daha mantıklı olacaktır.
-
@fb normal ders çalışarak yetişmez. Daha kısa net çalışmak lazım . Konvertibilite ne diye sormuşlar ? Türkiye’ de ne zaman yapıldı filan konuyla bağlantılı . O yüzden bence hepimiz kıyafeti kenara bırakalım ders çalışalım kolay gelsin
-
Merhaba arkadaşlar, 2014 yılı mülakatına kalmış ve geçmiş biri olarak söylüyorum ki sizi kasıntı ve zor bir mülakat beklemiyor. Gayet rahatlatma meğillisi ve sohbet havasında geçiyor. Kendinizi ve ailenizi tanıtınmanız isteniyor, çalışıyorsanız şu anki meslek dalınızla ilgili sorular geliyor ve alanla alakalı çok detay olmayan bi kaç soru geliyor. Bu işi bi geçiş aşaması değil de devamlı istediğinize inandırmayı başarırsanız bu iş olur. Hayırlısı ise olsun diyin. 2014 mülakat açıklanması 3 ayı bulmuştu. Benim askere gittiğimin 5. günü açıklanmıştı. Kazanmıştım ama eğitime gidemediğim için yedek konumuna düştüm o yıl nasip değilmiş dedik.
-
@bas-caglar peki mülakatlar istanbulda mı yapılıyor yoksa her şehir kendi bölge müdürlüğünde mi yapıyor?
-
@bas-caglar hocam ciddi misin ya . 3 ay. Acaba bizimki de o kadar olurmu. Çok uzuuuun bizaman
-
Askerliği tecilli olanlar askere ne zaman gidiyor ??
-
@prsnll-adayı-52 2 ay sürmüş hocam baktım sitesinden
-
@rebell hayırlısıyla geçersek eğer işe başlama hangi ay olur
o zaman?