2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marjinalfaydali bence o takımı düşünebilirsiniz hocam sıkıntı olacağını sanmam
-
@mülkiyeli45 hakkaten şimdi ,muhabbetinizi özelde yapın ombrenizi eyelinerinizi topuk boyunuzu okumak istemiyoruz diye çırpılacağız: )
-
@mülkiyeli45 erkek dostlarimizda konussun kravat rengi ayakkbi saclar jölelencek mi falan hic takmazlar bence.en yakin arkadasimda kaldi mulakata (erkek) son gün hallederiz simdiden kravat rengini mi dusuneyim diyor
-
@marjinalfaydali evt haklısınız hocam sağolun.
-
@mülkiyeli45 bende sanmıyorum çünkü çizgileri oldukça ince.yalnız mülakatta onu giyersem artık hepiniz tanırsınız beni:)))
-
@marjinalfaydali aynen öyle olacak hocam eğer bölge müdürlüklerinde olursa tanışalım hocam benimde ankara sizinde yozgat aynı olur tabi günlerde önemli
-
Mülakat için kaynak onerebilcek olan var mı ?
-
@duranvarlık keşke o kadar rahat olabilsek
-
Stiletto..kesinlikle kizlar. Minik topuk
-
@marjinalfaydali offf bilemedm cok sıkıntılı ceketler hep kısa model etekle de rahat olamıyorum ıyı hıssetmıyorum kendımı o yuzden pantolon uzun ceket bulayım en iyisi dediğiniz gibi. Acaba siyah bi takım yapıp ustune koyu yeşil bi eşarp renkli kaçmaz demi olur yanı
-
Tarih sorarlar mı sizce
-
Kimse yok forumda diodum. Herkes hosgeldi . Mutluluk iksirinin etkisi geçti galiba
-
@svda92 hocam ekstra kaynağa bence gerek yok zaman da.kpss a geçmişiniz var mı bilmiyorum? ama ben tüm derslerden notlarımı bir kez okuyacağım.para bankanın,kıymetli evrağın,borçların üzerinde biraz fazlaca duracağım.bunun dışında da halkbank geçmişini,son verilerini,enf,işsizlik gibi oranları incelemekte fayda var.
bunun dışında illa kaynak diyorsanız tüyo mülakat var,oldukça iyi olduğu söyleniyor ama kurumlara yönelik,banka için fazla gelebilir. -
@maliyeci1 hocam 1 2 saatliğine giyeceksiniz zaten çok sorun olmaz bence.şahsen hiç pantolon giymediğim için etek dünyanın en rahat giysisi gibi geliyor bana: ) koyu yeşil eşarp güzel olur evet,bordo da güzel olur
-
@marjinalfaydali anladım hocam teşekkürler kendi notlarima bakacağım o zaman.
-
Kızlar eşarp bordo mu daha iyi olur gri veya lacivert mi?
-
@svda92 bence bankacılık terimlerine hakim olmak gerek alandan ziyade bankacılık ile ilgili sorular gelebilir diye düşünüyorum
-
@keciburcu griyi tercih etmeyin bence. Lacivert tonlarda kiyafetle bordo eşarp güzel olabilir
-
@keciburcu bordo daha şık olur bence ️
-
@keciburcu ben füme düşünüyorum.gri açık olursa çok hoş durmaz ama bordo bence güzel olur.