@svda92 hocam kamu mezunlarını hukukta sıkıştırma gibi bir adeti var kamu kurumlarının ama halkbankta olacağını sanmıyorum fakat ilişiği sebebiyle kıymetli evrak,borçlar,icra iflasa bakın derim.bende notlarımdan bakacağım bu söylediklerime.
2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cokgizliissiz topuklu ayakkabı nasıl bir şey olacak sizin bot tarzı mı malum kış
-
@mülkiyeli45 hocam çizgi belirgin değil ve baskı değil,kumaşın kendinden.haliyle bembeyaz şekilde sırıtmıyor.kesimi de harikaydı ama emin olamadım.biraz daha fikir araştırması yapmam şart: )) chimada mülakat için çok iyi takımlar varmış.yarında bi oraya bakacağım.
-
@fb valla ben mülakatın olacağı binaya kadar botla giderim binaya girerken normal topuklu ayakkabıyı giyerim: ))) bot sanki olmaz gibi o esnada
-
@marjinalfaydali bende öyle düşünüyorum bot biraz kaba durur hanım hanımcık olmak lazım
️
-
@fb stiletto ideal olan kizlar.
-
@marjinalfaydali ben de kararsız kaldım güzel bi topuklu kısa bot olabilir
-
Ben kamu mezunuyum mülakatta banka konuları hariç alanında ilgili özellikle hukuk soruları sorulurmu onu merak ediyorum .cnku guy mulakatinda sürekli bana hukuk soruları sormuslardi.
-
@fb bende kibar bi bot almayı dşünüyordum kafam karıştı şuan
-
@mülkiyeli45 kizlar bot olur mu hic aman sakin.binaya girerken giyersiniz
-
Kızlar tesettürlü olanlarımz hep etekmı düşünüyo pantolan üstü diz üstü klasik bi tunik olmaz mı sizce?
-
@duranvarlık en iyisi ikisini de yanımıza almak artık orda duruma göre bakcaz
-
@mülkiyeli45 hocam bot düşünmeyin bence,kaba durur.binaya kadar botu giyin,binaya girmeden topukluları temiz temiz geçirin ayağınıza oh mis: ) ben geçen sene finansbankın mülakatına girmiştim.aralık ayıydı ve erzurumdayım düşünün: )) dediğim şekilde yaptım,tüm bayanlar aynı şekilde klasik topukluyla girmişti mülakata.
-
@svda92 hocam o daha çok guy vmy sgk gibi kamu kurumlarında geçerli olur zannımca.değilse de ben yandım..ekonometri mezunuyum.
-
Erkekler suan sayfayi hayretle izliyorla4 ve ne eyeliner cekmek ne stiletto ne ombre anlamsiz gozlerle bakiyorlar..kizlar anladi erkeklerin gözü yaşlı capsleri misali
-
@marjinalfaydali inş sormazlar yani ayriyetten hukuk çalışmak istemiyorum . Ama nedense soracaklarmis gibi bir his var içimde .
-
@maliyeci1 okuduğum kadarıyla bayanlar cekette giyebilirmiş sadece bluz ya da gömlek de.
yani olur sizinde ama bence ceketle aynı etkiyi birakmaz,silik kalabilir.diz hizasında ceket giyseniz pantolonla? -
@marjinalfaydali @duranvarlık tamam hocam sağolun öyle yaparım
-
@svda92 ben işletme mezunuyum ve şuan hukuk çalışıyorum hiç belli olmaz
-
@svda92 hocam kamu mezunlarını hukukta sıkıştırma gibi bir adeti var kamu kurumlarının ama halkbankta olacağını sanmıyorum fakat ilişiği sebebiyle kıymetli evrak,borçlar,icra iflasa bakın derim.bende notlarımdan bakacağım bu söylediklerime.
-
@duranvarlık birazdan linç gelebilir