2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@keciburcu bende tesettürlüyüm hocam.niyetim lacivert bir takım(etek ceket),beyaz gömlek ve düz renk eşarp(lacivert ya da gri,füme vs..)
dikkat etmemiz gereken bence rengarenk bi eşarp/şal kullanmamak.
mümkünse tek renk olması.şaldansa eşarp daha resmi geldiği için eşarp örteceğim ben.bunun dışında yine aşırı topuklu bir ayakkabıdan ziyade orta topuk kafi gibi.. -
@duranvarlık çok güzel bi noktaya değinmişsiniz Ben de merak ediyorum biraz araştırdım ancak bilgi sahibi olamadım tecrübeli arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsın ️
-
-
Geçen sene özel bir bankada mülakata giden arkadaşım mümkün olduğunca sade ve şık giyinmelisin, makyajda abartılı olmamak lazım antipatik olabiliyor dedi. Ayakkabı için alçak topuklu klasik ayakkabı tercih etmemi söyledi, saç konusunu hiç bilemiyorum ama
-
@hayal9 zaten koyu bir makyaj asla olmazz kirmizi ruj kuyruklu eyeliner vs..saç isini cozmemiz lazim kizlar
-
@duranvarlık bende siyah bir takım giymeyi düşünüyorum hocam topuklu ama 5 cm falan öyle birşey giymeyi düşünüyorum. Saçlarada hafif dalgalı yada düz kullanılabilir bence makyajda abartı bi göz makyajı yada vicdana kadar çekilmiş bir eyeliner olmadığı sürece eyeliner bile çekilebilir bence
-
@duranvarlık benim önerim doğal saçınızla gidin(yani boya vs ilk etapta olmasın).İyi bir intiba bırakmak adına sade ve ciddi bir imaj vermek gerekiyor.inşallah başlarsanız o zaman yaptırın o dediğiniz şeyi(cahilim o konuda valla: )))) adını bile bilmiyordum: )))
-
Bankanın resmi giyim kodunda; Kumaş Etek-Ceket + Gömlek/Bluz ... Kumaş Elbise + Ceket ... Pantolon-Ceket + Gömlek/Bluz kullanılır. Eşarp ve takım,ceket vs tek renk olur. Düz beyaz gömlek ya da bluz giyilmelidir. Abartısız bir dolgu topuk olmayan topuklu bir ayakkabı kafidir. Düz tabanda olabilir ama en güzeli basit bir önü arkası kapalı topukludur. Takım ve ayakkabıda en temizi lacivert gibi hafif koyu olan renkler resmi olanlarıdır.
-
@marjinalfaydali hocam ombre artık doğal bir olay oldu emin olabilirsin sokakta 10 kadının 7sinde ombre var inanın garipsemezler birde yanlış yönlendirmek istemem ama eşarbınızda en azından kenarları renkli yada şekilli bir düz eşarp tercih edebilirsiniz
-
Bence en önemlisi temiz ve aydınlık gözükmek üzeriniZde karışıklığa mahal vermemek. Ama bankacılık genelde prezentable bir görüntü ve banka reklamlarında görsel olarak kullanılan kadınlar örnek alınabilir
-
@duranvarlık saç için düz bir dön düşünüyorum açıkçası ya da önlerini hafif toplu şekilde rahatsız etmemesi için
-
Arkadaşlar kravat rengi olarak hangisi daha uygun olur?
-
@mülkiyeli45 doğrudur hocam.sadece komisyonun gözünden bakınca oldukça sade bir görüntü görmek isterdim.dediğiniz gibi herkeste varsa dikkat çekmez o zaman: )
hocam guy vmy ve ziraate giren tüm tesettürlü arkadaşlarım bu öneriyi verdi.göz yorucu,yanıltıcı hiçbir detay kullanma(örn:ceketin fermuar detaylı olmasın,eşarbın tamamen tek renk olsun,topuk boyu en fazla 7.5 cm olsun vs vs).o yüzden bende tamamen düz tercih etmeyi düşünüyorum..sadece takım elbisemi lacivert seçersem ayakkabı da lacivert olmak zorunda,onu tutturabilir miyim onu kestiremedim: )) -
@marjinalfaydali hocam öyle demişlersede öyledir o zaman kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem. Lacivert ayakkabıda bulursunuz bence dert etmeyin
-
Ben lacivert tonlarında takım giyicem. Klasik beyaz bir gömlek ve hafif topuklu ayakkabıyla kombinlerim. Saçlar ombre olduğu için bana makyaj şart yoksa hastalıklı gözükürm zaten . Bence banka mülakatlarında dış görünüşe daha bi özen var. Bu anlamda saçlarımı fönleyebilir, fönletip at kuyruğu yapabilirim. Burda abartmamak şartıyla fondöten ve diğer şeyleri kesinlikle düşünüyorum ruj nude tonlarda kesinlikle düşünüyorum. Bi de mülakata kadar spora gitmeyi düşünüyorum malumunuz
-
@mülkiyeli45 tonları tutar mı ki...malum koyu renkgiyinince sıkıntı oluyor o.bir de bugün eşimle mülakat için takım bakarken bi takım hoşuma gitti.alt kısmı düz lacivert etek üstü de zemini lacivert ve çok ince dikey beyaz çizgileri olan bir ceket.resmi bir havası vardı ama öyle bir ceketle mülakata gidilir mi bilemedim.sizce olur mu?
-
@cokgizliissiz benim spora gidecek vaktim yok ama boğazımı tutacağım mülakata kadar: ))))
-
@birgarip kravatı Halkbank’ın mavisinden bulabilirsen güzel jest olur gibi. Gözden kaçmaması imkansız
-
@marjinalfaydali tarifinizle gözümde hoş bir takım canlandı Eğer çizgiler çok inceyse güzel olabilir hocam. Giydiğinizde karışık bir görüntünüz olmuyorsa giyebilirsiniz hocam
-
@duranvarlık saç için at kuyruğu bence idealdir diye düşünüyorum makyaj hafif rimel ve hafif bi ruj gibi gibi ️ Eğlenceli yönleri de varmış bu olayın