2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@allizwell evet malesef. Halkbank servis görevlisi mülakat grubu 2018 olması lazım grubun
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Benim aklıma takılan, bu sözlü mülakatlar, sınav merkezlerinde mi yapılacak yoksa İstanbul'da mı olacak ? Bu arada benim görev yeri tercihim Yozgat.
-
@petunya teşekkürler ben de sizi tebrik ederim ️ Sayı konusu inanın benim de en merak ettiğim şeylerden biri şube sayısıyla orantılı olarak 20 küsür diye düşünüyorum ama tamamen şahsi fikrim.
-
@mihriban bende yozgat icin mulakattayim hocam.sanirim bolge mudurluklerinde olur.bizimki de Ankara olabilir bu yuzden.
-
Burada paylaşılan maaş tablosu %15 zam eklenip 2018 de alınacak maaş mı? yoksa 2017 de alınan maaş mı?
-
Aydından mülakata girecek arkadaşlar var mı acaba?
-
@hayal9 teşekkürler hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@meltem_90 hocam emin misin olduguna .sanmam .
-
Mülakatta tam olarak sorular nerelerden gelecek hangi dersler dahil bir fikri duyumu olan varmı ?
-
Mülakat için bi kitap öneren var mı acaba ?
-
Arkadaşlar hem güncel ekonomik gelişmeler hemde ekonomi hakkında bilgi için mahfi hocayı okuyun tavsiyem mülakat için
-
Geçen yılki halkbank sınavına giren arkadaşıma havale ile eft arasındaki fark nedir diye sormuşlar
-
Ankara'yı tercih edip 70 puanı geçen oldu mu ?
-
mulakat tarihi hakkında bilgi sahibi olan varmı veya duyumu ?
-
@ceska 70
-
Kizlaaarr toplanin bu banka mulakatlarinda sac makyaj olayi bakanlik mulakatlarindaki gibi degil diye biliyorum.en son olan guy mulakatinda kisa topuklar,at kuyrugu spreylenmis bir sac sifir makyaj ile gidilmesi gerekiyordu oyle gittim.lakin banka mulakati bence sade tonlarda bir makyaj ve fönlü acik sac kullanabiliriz,hatta ombresiz bankaci gormedigimiz icin bir ombre mi yaptirsam diye dusunmuyor degiilm siz ne dusunuyorsunuz tecrubeli arkadaslar varsa aramizda yazsin lutfen
-
@ceska 72 puan
-
mahfi eğilmez hoca güncel ekonomik konular için ideal bence de,ara sıra ben de okuyorum.
-
@duranvarlık bu konuyu bende merak ediyodum teşekkürler. Bir ekleme daha yaparak tesettürlü bayanlar ne şekilde giyinmi acaba etek ceket yada ceket pantolonmu. Bi fikri olan varmi acaba
-
@keciburcu valla guy mulakatinda tesetturlu arkadaslarimiz etek ceket giyinmisti hocam ama bankayi hic bilmiyorum