2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar eğer pahalı bi semte verirlerse ne yapacaz ??
-
@ali1703 ben varim
-
@öktem_ilteriş kaynak sağlam mı yoksa temenni mi?
-
@mutlakz Allah hayırlı etsin acaba kaç puan aldınız bi de mülakat nerede olur bir fikriniz var mı
-
halkabank bilgileri güncellemek için nereyi aramalıyım ?
-
Şubatta olur galiba mulakatlar ?
-
Osmaniye için mülakata kalan varmı ?
-
@öktem_ilteriş Hocam kesin mi ?
-
@nikola-tersla İstanbul mu hocam?
-
@luthor evet hocam siz de mi ?
-
Uşak için kaç kişi alım yapılır acaba tahmininiz var mı ? Toplamda 5 banka var ilçeler dahil, bir de mülakata 3 katı mı çağırılıyor ?
-
@nikola-tersla Evet bende İstanbul ama ben zaten burada yaşıyorum.Siz başka bir ilden mi geleceksiniz?
-
Arkadaşlar çalışmak istediğimiz ili mülakat öncesinde değiştirme gibi bir şansımız olamaz dimi ?
Halkbank bünyesinde çalışırken il değişimi nasıl oluyor? Eş durumu var mi ? -
Bu konuyu ik ya sorun bence hocam.Burada cevabı bilen biri olacağını düşünmüyorum.
-
@luthor evet. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
-
@baharvakti mülakata o ilin katı belirlenerek cagırıldıysa ki öyle oluyor bildigim kadarıyla pek sanmıyorum değişme olacagını ancak mülakata girmeden önce sorunuzun cevabını araştırın mülakata girdikten sonra imkansız gibi duruyor. İl değişimi için 5 yıl doldurma şartı var diye yazıyor her yerde eş durumu mantıken vardır.
-
@nikola-tersla Sorun olmaz hocam ya.İstanbulda toplu taşıma ağı baya gelişmiştir.İlla atandığın yerde oturmana gerek yok.Bunları sıkıntı yapmayın güzel olur inşallah.
-
@luthor ulaşımdan ziyade barınma ve ısınma olanaklarının maaşın büyük bi kısmını götürmesi sıkıntı biraz benim için. 2700 falan oluyor ortalama maaş.
-
@nikola-tersla Pahalı bir yere düşersem demişsiniz ondan dolayı söyledi hocam.Ama şu bir gerçek asgari 1000 lira bir konut kirası masrafınız olur.
-
@luthor olur da mülakatı geçersem bi nevi az da olsa hem para kazanmış olacam hem de KPSS çalışırım bu sene çift yıl.