2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@danatta evet
-
@zweigstefan teşekkür ederim il değişikliğini yeni gerçekleşen bir olay nedeniyle istiyorum ancak mülakat öncesi zor görünüyor haliyle..
-
@baharvakti nereyle değiştirmek istiyorsunuz?
-
@luthor hocam sizi bazi kurum başladıklarında görüyorum biraz saçma gibi gelebilir ama Sizce kpss puanımız elenme nedeni olabilirmi mülakatta yüksek puan ile bankada durmaz gibi düşünebilirlermi komisyondakiler?
-
Ya arkadaşlar ben acayip stres yapıyorum. En olmadık şeyleri bile bu mülakata bağlayıp kafama takiyorum. Ders de çalışamıyorum. ne yapcaz bilmem . Dua ediyorum kendim icin. Umarim sizin kafa daha rahattir
-
@keciburcu Hocam daha önce tecrübesi olan arkadaşlar yüksek kpss puanının elenme sebebi olduğundan bahsettiler.Ancak çalışmak istediğine ikna ederseniz sorun olmaz dediler.Bende bu konuda dertliyim umarım sorulmaz bile.
-
@luthor peki genellikle soruyorlar mı ? Mülakatta ?
-
@thorstein-veblen Hocam ayrıntı bilgim yok.Forumda bazı arkadaşlar yazdı bunu.Genel olarak bu sınavdan da yüksek bir puan aldıysanız sorma ihtimalleri artabilir bence.Ama eski alımlarda çokça sorulmuş.
-
@baharvakti benim de öyle bir durum oldu . değiştirmek istediğim ile de yetiyor puanım. Hatta sormuştum burda becayiş oluyor mu diye ama cevap alamamıştım. Keşke öyle bi şans olsa.
-
@luthor Hocam umarim sormazlar o zaman zira a gurubu ilani sinavi mülakatı atamasi beklerken çürüyüp gitmek istemiyorum. Kötü olanda artık ders çalışmaya kendimi motive edemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı
-
@keciburcu İnşallah hocam bende aynıyım beklediğim 4 5 kurum var.Ama süreçler uzun ve çok sıkıldım.15 aydır alan çalışmaktan da gına geldi.
-
@luthor ya bu sistem çok kötü...guy bekleyenler bu kadrolara girecek,ordan da guya inşallah.düşük puanlılar işsiz evde kalıcak.şu puan,mülakat vs. hızlı ve sırayla olsa bu kadar maliyeti olmayacak topluma...not:mülakattayım bende.
-
@kontrolluinsan Ne yazıkki hocam bu söylediğiniz olacak.Kpss puanı olanlar yerleştikçe ayrılacak bankadan.Olan söylediğiniz gibi tek umudu burası olanlara olacak.Aynı durum şuan açılan tüm ilanlarda var ne yazıkki.Mülakat oldukça atanma garantisi olmuyor buda önümüze gelen her ilana başvurmamıza sebep oluyor.Sırf bu aksak düzen kadroların yok yere boş kalmasına sebep olacak.En vahimide 80-86 puan aralığında olupta daha kurum sınavı göremeyen arkadaşların hali.
-
@luthor yok hocam öyle deme bizim de vahim:)
-
@kontrolluinsan Sizin durumlar nasıl hocam?
-
@luthor tek guyluk ümit var hocam.o da 1500-2000 açılırsa...
-
@kontrolluinsan Açılır inşallah hocam.Guysuz sene yok.İnşallah 2000 açılır da olabildiğince insana umut olur.
-
@luthor inşallah bir an evvel ekmeği kazanmaya başlarız...
-
Mülakat için mezuniyet belgesi olarak e-devlet çıktısı almamız yeterli mi yoksa üniversiteden geçici mezuniyet almamız şart mı ?
-
mülakatlar istanbulda nerede oluyor? bir de grup mülakat ve bireysel iki mülakat mı olacak servis için.