2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Keyfine gore sayfa yonetiyor bi keresinde de halkbanktaki calisma kosullarini elestiren kisiyi sayfadan attilar cocugun amaci manipule etmek degildi normalde
-
Napacaklar sayfada altin gunu mu yapacaklar acaba ya sinav bitmis,herkes mulakata girmis ne konusucak bu insanlar
-
Şey değil mi bu yöneticisi olduğu sayfayı babasının çiftliği sanmak?
-
@meltem_90 ben de acayip sinir oldum şuan...geçen ki kavgalarda da forumu başlık açmaya kapamıştı...tamam kazık kadar insanlar çocuk gibi kavga etti ama geri kalan 3000 küsür kişinin ne suçu vardı? şimdi de duyum yasak diyor...sayfayı kapatsın o zaman.zaten mülakat bitti, suan tek konumuz sonuçların ne zaman belli olacağı yani DUYUM..ben böyle saçma şey görmedim.
-
Allahtan bura var da aklı selim insanlarla muhabbet ediyoruz.
-
Ya artık cidden anlam veremiyorum. İk birine biz anonim şirketiz öyle kamudaki gibi araştırmıyoruz diyor, birileri sonuçlar belli kazananların listesi emniyette diyor. İyi de bu fetö olayları geçen sene de vardı istanbul 2 haftada açıklandı geçen sene kaç kişi alındı ki istanbula bu kadar kısa sürede bitti? İsteseler hemen açıklayabiliyorlar demekki. 6sında açıklanıp 16sında başlatılacak duyumu da o zaman bunun dava süreciyle bağımlı olmadığını gösteriyor. Ya birileri bizi fena kekliyor ya da hiç bilmediğimiz şeyler var ama ben iyice sıkıldım artık sürekli tarih ertelenmesinden. Evdekiler de sürekli dalga geçer oldu.
-
Facede grup karıştı yalnız
-
@derya88 yönetici burası babamın çiftliği der gibi davranmaya devam ediyor milletin de sabrını sınıyor , hiç bir şeklde uzlasmacı davranmıyor ortalık karıştı
-
@derya88 yönetici yüzünden söylediğiyle yaptığı çelişiyor. Artık açıklansa da herkes kurtulsa.
-
Araba modellerini mi konuşsak
-
Facete yazılan : Bu mübarek günde yalan atıp kimseyi beklentiye sokmak istemem.Bir yerde otururken üst düzey yönetici geldi ve bende onu tanıyan birilerine sordurtturdum.5 nisan da aciklanacagini söylemiş.Sadece size bunu söylemek için yazdım yönetici arkadasta beddua ediyorlar yayinlamicam dedi.Burdaki herkes iyi niyetinden bir nebze şüphem yok.Adami görünce sordurtturdum hepsi bu.Olur olmaz bilemem ama 5 Nisan dedi
-
@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Facete yazılan : Bu mübarek günde yalan atıp kimseyi beklentiye sokmak istemem.Bir yerde otururken üst düzey yönetici geldi ve bende onu tanıyan birilerine sordurtturdum.5 nisan da aciklanacagini söylemiş.Sadece size bunu söylemek için yazdım yönetici arkadasta beddua ediyorlar yayinlamicam dedi.Burdaki herkes iyi niyetinden bir nebze şüphem yok.Adami görünce sordurtturdum hepsi bu.Olur olmaz bilemem ama 5 Nisan dedi
Bu da @secret arkadasın duyumuyla eşleşti
-
@issiziktisatci haklısın hocam
-
@clandestin vallahi artık ne olacaksa olsun bu saat olmuş insanlar hala tartışıyor neyi bekliyoruz Bi bilsem
-
@issiziktisatci bir yerde otururken üst düzey yönetici geldi bu nasıl bir hikaye ya
-
Gün gelir mülakat sürecini yöneten kişilerden olursak şu mülakat süreçlerinde yaşadıklarımızı unutmayalım,unutmayalımki bizden sonra bu süreçleri yaşayacak gençleri bu kadar yıpratmayalım.
-
@friedman98 bence referansi olanlari linc eden kesimden korkmus hafifce normallestirmeye calismis
-
@friedman98 valla kardeşim gına geldi bana da insanların tanıdıklarından
-
@friedman98 Eğer banka çalışanı değilse çok komik hikaye gerçekten
-
@meltem_90 bence de