2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@grimmjow zaten bi kere kendi resmini bile açık açık koyamazken sayfa yönetmek bence insanda bi şeyler eksik duygusu uyandırıyor. Kalabalığı yakalamışken yeni bi grup açalım denmiş ve açılmış büyük bir ihtimal.
-
birisi yeni bir grup açsın da oradan devam edelim facede bir ergene kalmasın sayfa burada çok nitelikli insanlar olduğunu biliyorum:)
-
@yasaklı yapılabilir bir şey ama kimsenin gerçekten böyle bi şeyle uğraşacak ne isteği ne de dermanı var.
-
@yasaklı valla biri o iyiligi yapsa da kurtulsak.hayir bisey degil duyum falan olur kaciririm diye cikamiyorum bi belli olsun sonuclar sevinmekten sonraki ilk isim gruptan cikmak olacak.
-
zaten herkes burda takılıyor, duyumlar burdan da paylaşılıyor. ayrıca tartışmalar burada çok uzamıyor. bence burası iyi
-
bi arkadaş emniyette güvenlik soruşturması yapıldığından bahsetmiş arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı ben 3 4 sene önce basit yaralama ve hakaretten hakim karşısına çıktım ama suçlamaların biri düşürüldü birinden de beraat ettim emniyette bu mahkeme gözükür mü bu sizce beni olumsuz etkiler mi ?
-
@brkcan beraat ettiysen hiç bir sorun olmaz hiç hakim karşısına çıkmamış gibi muamele görürsün. zaten bu suçlardan hüküm giysen bile bir şey olmaz
-
@yasaklı sonuçta emniyette hakim karşısına çıkmış olmam kötü bi izlenim bırakmaz mı banka personel alırken bunu göz önüne alıp eleyebilir diye düşünmüştüm sinek küçük olsada mide bulandııyor
-
Olaki geçtik mülakatı sağlık raporunda panik atak anksiyete gibi hastalıklar engel olur mu atanmaya yani bsnka bunu atamayi iptal etmez dimi ?
-
@nuhbaba yok hocam sanmıyorum ya ayrıca sağlık raporu alırken belirli doktorlara gidilecek daha çok kalp ciğer kan tahlili gibi
-
@brkcan asla kesinlikle beraat varsa hiç yargılanmamış gibi işlem görürsün. burada mide bulandıracak hiç bir şey yok sen gönlünü ferah tut zamanında çok araştırma yaptım ben bu konularda beraat kelimesi varsa istediğin suça karış olumsuz hiç bir etkisi olamaz.
-
@nuhbaba panik atağı, anksiyetesi olmayan mı kaldı kardeş
-
@nuhbaba o kadar detaylı mi sağlık raporu ya. Bilmiyordum bunu
-
@nuhbaba bende psikolojik bir rahatsızlık yok diyende hasta olduğunun farkında değil zaten toplumca kafayı yedik
-
@yasaklı çok teşekkür ederim inşallah böyle bi sebepten elenmem
-
Face de neler olmuş öyle
-
Facebook’ta olanlar nedir cok güldüm ya ve dedım ki banka çalışanları keske gerçekten sosyal medyaya baksa herkesin yorumları görse bu sinirle iş hayatında ne yapcaklar merak ediyorum
-
Millette sinir kalmadiki kardesim kutuphanede 2013 mezunu arkadasim 7 mulakattan elendi bu cocuk haliyle belirsizlikte kayboluyor...tek çıkış kapisi bu sinav olan var gözüne uyku girmeyen var ama sabri elden birakmamak lazim ne bu dertler ne de bu dunya kalıcı degil
-
@mehmetsakin44 kesınlıkle katılıyorum size o çok ıhtıyacı olanlardan biriyim ama ınsanlar çok rahat bir sekılde sınirlenıp çok rahat bırbırıne farklı konuşuyorlar ve bence buda bankanın istediği personelde olmaması gereken özelikler bankada kım bılır nasıl ınsanlar görucez
-
@brkcan kardeşim beraat mi aldın hükmün açıklanmasını geriye mi bıraktı hakim bende hagb kararı var kaymakamlıktan elenmemi buna bağlıyorum