2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
-
-
Sabrın sonu selamettir arkadaşlar. Sürekli açıklanması için bu günlerden feragat etmeyin derim çünkü sonuç olumsuz olursa üzüntüsü büyük olur. En iyisi sınav hiç olmamış gibi davranıp kpss vs gibi işlerimize odaklanmak. Hem böyle yaparsak sevinç de daha fazla olur ve bu zamanlarımızı da boşuna geçirmemiş oluruz.
-
-
@herhangibiri suçlamaların birinden beraat aldım biri düşürüldü hagb kararı yoktu bende ama işte bu emniyetteki araştırmalarda gözükür gerek hagb herak mahkemeye çıkmış olmam sonuçta yasal olarak bunlar elenme sebebi değil ama adam orda eliyor seni senin bundan elendiğinden haberin bile olmuyor
-
@brkcan beraat etmişsin Yani suçsuzsun ben bu işin çok ince ayrıntılarına kadar hakimim merak etme hiç bişey olmaz mahkemeye çıkmak her vatandaşın başına gelebilecek bişey senin gibi bi dünya adam var kamuda çalışan önemli olan hagb veya ceza almaman rahat ol
-
@herhangibiri hagb olması da sorun oluşturmaz sadece hakimlik kaymakamlık polislik yada askeri okullar gibi yerlerde sorun olur halk bankasında sorun olmaz bunlar...
-
Duyumlar diye başka bir başlığın açılması bence olmamış. Zaten her şeyi burada konuşuyorduk .
-
@ceska hocam o baslıkta insanın saglıgı bozulur şimdik baslık duyum olunca kesin birileri öylsne duyum paylasır
-
Arkadaşlar 2 Nisan'da eğitimler başlayacak dedi arkadaşım fakat önceki sayfalarda bu eğitimin şuan halihazirdaki personeli için olduğu söylendi şu karmaşayı bı aydınlatmalım eminmisiniz mevcut personeli için olduğuna o eğitimin baba arkadaşım ısrarla 1 Nisan'da eğitiminiz başlayacak diyor
-
@jacky-boy baba arkadasim bana arkadaşım olacak
-
@jacky-boy mevcut personel yetersizken yeni personel gelmeden olan personeli eğitime yollarlarsa şubelerde kim duracak
-
@publicfinance dostum ya burda ya da face grubunda 2 Nisan eğitimi mevcut personel boşuna heyecanlanmayin gibi bir konuşma olduğu için belirtmek istedim bencede mantıklı değil once yeni personeli almak daha doğru da benimki duyum tabiki ama arkadaşım baya emin bir şekilde 1 nisani eğitim başlangıcı olarak işaret ediyor bakalım inşallah açıklanır
-
Ama o arkadas sanirim ik yi aradiginda 2 nisandaki egitim onlarin diye bi cevap almisti.
-
Facede şimdi birinin yazdığın göre ik kısa zamanda açıklanacak demiş. Şuan güvenlik soruşturması mı var diyince de terslemiş. İknın bu "kısa zaman" ı ne kadar '/
-
@felix ben de 5nisana odaklanmıstım faceteki yazılanı gördüm kısa zaman dediği 5nisan değildir heralde diye düşünmeye başladım
-
Arkadaşlar konuştukça sulanıyor.. Farkında mısınız? Tahmin edilen tahmine yaklaştıkça ve açıklanmadıkça millet üfürüp duruyor.. Ypk halihazırdaki personelin eğitimiymiş.. Yok 2. Haftaymış.. Konuşmayın ya sinirlerini bozuyorsunuz insanların
-
@reagan Bu üslup ile faceteki gruba yazsanız daha iyi olur bence.
-
@reagan Mülakat bitti, soru paylaşımı da kalmadı. Bu gruplarda ne bulmayı ümit ediyorsunuz merak ettim. Duyumlar diye ayrı grup açtık, ona ne gerek vardı diyenler oldu, görüldüğü üzere ayrı bir duyum grubu şart.
-
@dimitris forumun amacı susmak galiba. Duyum paylaşma . Başka konudan konuşma. Foruma bakalım sadece