2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci valla tutmayan duyumum bu defa tutarsa ben de şaşıracam bu sordurttuğum kişi başkaydı.hayırlısı olsun inşallah arkadaşım .önemli olan duyumumun tutmasından ziyade kazandığımızı görmemiz ️
-
@secret duyum neydi kaçırdım
-
@issiziktisatci yıldık artık yeter yani biri der emniyette biri çıkar öyle birşey yok 2 Nisan eğitim tarihi diyorlardı o da patladı tüm senaryolar değişti şimdi herkes kılıfa uydurmaya çalışıyor ya bırakalım artık şu isleri
-
Bence net olarak olayı anlatmak istememesi normal çünkü anında seviyesiz yorumlara maruz kalabiliyor duyumcular.5nisan tarihi daha önce yazılan 16 nisan işe başlama duyumlarıyla örtüşüyor.En azından benim kafam rahatladı her dk pc başında oturup siteyi yenilemektense 5 nisana kadar kafam rahat gün geçirebileceğim,ki erken açıklanırsa da balı kaymağı olur bekleyip yıpranmaktansa 5 nisana odaklanmak daha mantıklı dostlar.Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@83istanbul sınav açıklanması nisan başı eğitim ve işe başlama nisan içi denildi zaten bu saatten sonra bilgi paylaşmayı bırakıyorum çünkü herkese karşı bir kaç duyumum tutmayınca mahcup oldum. Hepinizin canı gönülden kazanmasını dilerim hepinize tekrardan hayırlı kamdiller ️
-
@secret artık duyumlar ortak paydada buluşabiliyor. bende aynı şekilde nisan başına kadar beklemeyi bırakıyorum. herkese iyi akşamlar.
-
Keşke yarın açıklansa, 2 Nisanda eğitim başlayacak 1 Nisanda otele giriş yapılacak dense. Bir hafta herkes işini gücünü halledip evrağını hazırlasa rahat rahat.
-
@dimitris ne güzel bir temenni keşke gerçek olsa
-
@friedman98 burda tartışmadan ziyade birşey diyeceğim ; hepimiz aynı sonuca odaklıyız ve kötü niyetlileri çıkardığımızda herks birşey duymaya çalışıyor. Kendi adıma açıklama yapma gereği hissediyorum. Burada iyi niyetle yaklaşıp herkese güzel temennilerde bulunarak yazıyorum. En başından beri senaryo yazmak gibi niyetim olmadı. Arkadaşlarım vardı banka içi bildikleri herşeyi söylediler buraya yazdım. Bugun ki bilgiyi de kimseyi kandırmak için yazmadım. Aksine beklentisi yüksek olan arkadaşlar için paylaştım ki beklentiyi düşürelim diye. Şu da var benim mülakatıma çok az gün kala öne çekildi mülakatım ki her şey olabilir. Belki de duyumum yanlış çıkacak banka açıklayacak. Ben kendi adıma kötü duruma düşmüş gibi hissettim. Herkes kusura bakmasın. Arkadaşlar hepinize bol başarılar dilerim. Umarım yanılan yine ben olurum.
-
Hocam açıklanma öne çekilse kimse sizi hatırlamıcak emin olun ama olaki nisanın son haftası açıklanırsa ozaman hatırlanırsınız teşekkür ederiz yinede
-
@dimitris i20 hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@secret şu verilen tarihler artık insanlara zarar vermeye başladı diye düşünüyorum ben sürekli yeni bir tarih kargaşası siz iyi niyetli olabilirsiniz ondan şüphem yok ama artık akisinina birakmamiz gerekmiyor mu arkadaşım birazcık sükunet sadece
-
@83istanbul, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Hocam açıklanma öne çekilse kimse sizi hatırlamıcak emin olun ama olaki nisanın son haftası açıklanırsa ozaman hatırlanırsınız teşekkür ederiz yinede
Rica ederim beni hiç kimse hatırlamasın buna asla takılmam ya da biri beni hatırlasın diye burada değilim. :)) sadece bildiğimi paylaştım ama bazen troll kadar iyi niyetli olmak da kötü oluyor galiba
-
@friedman98 Çünkü şüphe duyacağınız hiç birşet yapmadım herkesi kendi isteğimize göre yönetemeyiz. Hepimiz yeterince dolduk onu konuşma bunu paylaşma forum niye var ? Yok gereksiz muhabbet yok şu yok bu. Kesin tarih konusunda haklısın. Ve üstüne özür muhabbetine girenlere ama herkes kötü değil
Benim bildiğim bu forumda sukunet sağlanmaz ️ -
Duyum olmayınca "neden duyum yok" diye yazıp duruyoruz. Daha sonra bizim için duyum almaya çalışan arkadaşlar burada o duyumları paylaşınca linç etmeye kalkıyoruz. Bazılarımızın gerçekten ortası yok. Ben @secret arkadaşımızın burada şimdiye kadar artniyetli paylaşımını görmedim. Hep iyi niyetle duyumlarını paylaştı. Üzerine gidilmesini ben doğru bulmuyorum.
-
@secret evet herkes kötü değil sizin gibi iyilerde var, ben herkes için daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için tarih konusunda kesinlik üzerinde konuşulmaması gerektiğini belirttim. Ben dlkn den sonra akışına bıraktım sizde bırakın böyle daha güzel
-
@pokerface teşekkür ederim .
-
Facedeki grubu açan kişiyi tanımam etmem ama hareketleri çok ergen gibi hiç haz etmiyorum grubu sanki sıkıntıdan açmış eğlence grubu gibi kullanıyor mülakatlar açıklandıktan sonra A grubu olarak devam edeceklermiş şahsi fikrim ben mülakatlar açıklanır açıklanmaz o gruptan çıkacağım.
-
bugün bi beklentim olmayınca çok az bakmışım buraya ne kadar çok konu konuşulmuş hayırlı kandiller arkadaşlar
-
@grimmjow Kesinlikle katılıyorum. Geçen çıkmıştım , sonra geri girdim mecburiyetten