2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ahulu61 sigarayı seviyorsun ama kendini sevmiyorsun. Sana bi şey olursa üzülecek aileni sevmiyorsun ya da dediğin gibi altsotuna geçebilecek bi hastalık varsa onları da sevmiyorsun ama sigarayı mı seviyorsun ?
-
Arkadaşlar birsey sorucam. Geçen sene uzman yardimciligi sınavını kazanan arkadaşım şöyle bisey dedi grup mülakatında 6 kisiydik 2 tanesi alındı dedi biri kendisi diğeride zaten başka bi arkadasi. Yani şöyle mi oluyor grup mülakatında bulunduğun kişiler arasında bi elememi söz konusu acaba. Saçma gelebilir size söyledigim lütfen kötü yorum yapmayın sadece düşündükçe kafayı diyorum
-
@nikola-tersla dışardan bakınca tam da senin anlattığın gibi gözüküyor ama içerisi çok karanlık kardeşim göz gözü görmüyor.
-
Arkadaşlar bu hafta yüzde yüz açıklanıyor. Çünkü atama isteyen bir arkadaşım vardı ve ona demişlerki mülakat sonuclari aciklansin mulakati kazananlarla birlikte seninde eksik egitimin var onlarla birlikte egitime gidersin demisler. Mulakat sonuclari aciklaninca senide gorusmeye cagircaz demisler.Ve arkadasimi yarin atama icin gorusmeye cagirmislar. Bu demek oluyorki mulakat sonuclari bu hafta kesin aciklanicak
-
@ahulu61 içeride bi ışık yakmanın tam zamanı değil mi sence de ?
-
@tercihiniyap hocam affedersiniz ama yorumunuzu anlamakta güçlük çektim, ayrıca yanlış anlasilacak bi durum yok sorunuzda. Zaten birileri illaki elenecek. Siz nereye takildinizki
-
@tercihiniyap garip gelebilir ama benim de geçen sene kazanan arkadaşımın söylediği şey buydu aynı gruptan 2 kişi kazanmışlar ama tesadüftür heralde illa her gruptan 2 kişi alınacak diye bi kıstasları yoktur tabi bu benim şahsi fikrim sadece
-
@prsnll-adayı-52 bireysel mülakatta çoğu farklı komisyondaydi kistaslari acaba grup mülakatında bulunan kişiler arasında mi eleme yoksa aynı komisyon da bulunanlar arasından mi eleme o garip geldi biraz . Yoksa tabikide illaki elenenler olucak orasina takilmadim. Gruptaki kişilerle yarisiyosunuz diyince aynı şeyi duyanlar var mı acaba diye sormak istedim
-
@hayal9 tabiki öyledir belkide denk gelmiştir dediginiz gibi
-
@hayal9 geçen sene uzmanlık mülakat grubumdan 2 kişi kazandı.Bir arkadaş ve ben
-
@cadizel atama isteyen arkadaşım var derken? kazananlarla mı eğitime gidecek? nasıl atama yapılıyormuş anlamadım ben hocam biraz açar mısınız? mülakatlar bittiken sonra görüşmeye çağırıyorlar? hangi kadro için atama verilmiş?
-
@prostatic sanırım tesadüf değil bu durum @tercihiniyap
-
@hayal9 evet değil gibi bana da öyle geldi . Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim
-
@tercihiniyap ama ben grup mülakatındaki arkadaşların 4 ü ile aynı komisyonda girdim siz bir önceki iletinizde bireyselde farklı komisyonda olduklarını söylemişsiniz
-
Ben sadece 1 tanesiyle aynı komisyondaydim diğerleri farklı Komisyona denk geldi
-
Öyle birşey olsa, grup mülakatında 3 kişi olanda vardı 6 olanda yani imkanı yok
-
Arkadaşlar panelde grup mülakatıyla ilgili olumlu veya olumsuz birşey söylemeleri nasıl yorumlanır sizce ? Çünkü herkese grupla ilgili sorulamamış zannımca
-
@regresyon genelde grup mülakatı iyi geçenlere, grup mülakatın kötüymüş gibi şeyler söylenmiş,yani kendinden emin olup olmadığını sınamak istemişlerdir, keza benim de böyle olmuştu
-
@cnsde söylediğiniz gibi olabilir ancak benim de aklıma takılan şey şu ki kimseden grup mülakatım kötüydü cümlesini duymadım hatta vay be herkesin mi iyi dedim Yani acaba bizim iyi ya da kötü olarak nitelendirdiğimiz şeyler komisyonlar için farklı anlamlar ifade ediyor olabilir mi?
-
Bu da bi kıstas olabilir belki