2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiz-0 ŞAKAAA DEMİ ?
-
@83istanbul hayır yorumlarda öyle yazıyor
-
@issiz-0 terbiyesizleşmek istemem ama yuh ya ne salak insanlar var bunu gönderi olarak paylaşıp bir de yorum olarak az kaldı sabır yazdı hasta
-
Sonuc aciklaninca elim ayagima dolasiyor sifreyi on kerede ancak duzgun yazabiliyorum. O bir iki dk lik stres beni asiri geriyor .
-
Bugünü de böyle bitirdik sanırım
-
Salı açıklanacak dendi perşembe dendi hiç Çarşamba duymadım duyumu olan varsa çarşambayı boş geçmeyelim.
-
arkadaşlar benden bu kadar. bekleyince daha stres oluyor insan. hayırlı haberler alırız inşallah.
iyi akşamlar -
Ne tuhaf insanlar var, istihareye yatmış rüya görmüş bunu duyum almış gibi grupta yazıp boşuna heyecan yaratıyorlar. Allah akıl fikir versin.
-
Rüyasında mi görmüş...utanmaz!!!
-
Sadece insanlar trollese iyi, bankada ayak üstü 3 gündür troll peşinde
-
Faceteki arkadaş istiareye yatmış, bir yeri yanlış okumuş. Yarın yine deneyecekmiş. Güler misin ağlar mısın.
-
@issiz-0 yoksa Halkbankası aslında masadaki şirin bi tuzluk muymuş :)) hey Allahim ya
-
Haberlerde okudum. Bir vergi müfettişi iki milyon TL rüşvet alırken suçüstü yakalanmış.
Vay beee -
Bu ahlak yoksunu kişiyi konuşmaya bile değmez bence.
-
RUh hastaları resmen ya .
-
@futureguy hay allahım yalnız direk bağlantı kurmaya çalışıyor arkadaş televizyonun arkasına çatal takardık öğrenciyken arkadaş sinyali tam alamamış:):)
-
Allah Akıl fikir versin AMIN
-
Şu an o kadar sıkıldım ki getcontact'tan kendi numaramı yazıp beni rehbere nasıl kaydetmisler diye bakıyorum numara sallayıp tuturmaya çalışıyorum
-
@kupaas şaka gibi aynisini bi saat once yaptm
-
Bunca insanın umudu, böyle boş insanların eğlence konusu oluyor ya ne diyeyim