2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Güzel trollendik. 2 haftadır en sağlamı buydu
-
Ben Halkbank olsam, bu iletileri okuyunca dayanamazdım açıklardım
-
arkadaşlar site bende inanılmaz kastı bi dener misiniz
-
@hilalp Halkbank'ın sitesinden kredi de hesapladınız mı
-
@kupaas hahahahahha evet
-
@felix bende hızlı giriyor
-
Hic acimadan bir gun daha gidiverdi elimizden hem de sonuçsuzca.. uf ne zaman bitecek bu çileee
-
Arkadaşlar bi gittim geldim çoşmuşsunuz yine maşallah dışarı çıkın telefona bakmayın. Ciddi diyorum yoksa duvalar yürüyecek üstünüze .
-
@kupaas halkbank personeli olarak hesapladım
-
@tercihiniyap şimdi normal girdi ama tam 18.30da 10 saniye açılcakmış gibi kastı kalpten gidiyodum
-
Halkbankspor voleybol takımı Efeler Voleybol Ligi'nde finale kalmış.
-
@kupaas bak onu yapmadım daha
-
@felix şu an ki durumum emojim 🧟️🧟️
-
@yasaklı sonuçlar açıklandığında gelmeyeceğimden emin ol. seni burda yine sınav sonuçlarını beklerken görmek de üzücü olacak.
-
@felix ay böyle ağlamak geliyo
-
Arkadaşlar sakin olun .
En gec nisan ın 2.haftası işe başlayacagınızı sağlam ağızdan an itibariyle öğrendim.
artık kendinizi germeyin.aramıza katılmanıza az kaldı -
@lucas bekleyiş içindeyken gerilmemek zor oluyor, keşke ne zaman açıklanacağını sorsaydınız ,nisanın iki haftası içinde iş bası diye çok duyduk ama hala sonucumuzu bilmiyoruz
-
Görende bizi 3. Dünya savaşına hazırlıyorsunuz sanacak. Alt tarafı bir sonuç neyi yetiştiremediniz de neyi ayarlayamadınız anlamadım. Üstüne millet çift çift ulaşım parası ödedi bunun için miydi yani ? Siteye bakın. Hayır bide bizi çalışma arkadaşı olarak alacaksınız. Ne ortada konuşuyorsunuz anlamadım ki. İnsanda duygu gurur birşey kalmadı. Elalem der daha açıklanmadı mı ? Yok niye işe giremedin? Üstüne hepimiz anne baba olacak yaştayken şurda işe kabul edildik mi edilmedik minin peşindeyiz. Yok üstüne bide kadro da yok. Ölelim açlıktan . Zaten özelde de kucaklarını açmış bizi bekliyorlar. Tövbe ya. İyice sinirlerim zıpladı dışarı çıkıyom olmuyor dizi izliyorum olmuyor . Hepinize başarılar arkadaşlar ama kimsenin de umrunda değiliz bu çok açık ve net.
-
@secret Katılıyorum ve hatta oryantasyon eğitimi de hatta bunların psikolojisini mahvettik hadi moral verelim diye olacak sanırım.
-
@lucas güldürdün beni. sağlam ağız demekki...